Műsorújság
RTL Most

Előzetesben a kocsmai verekedők

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság szerdán azt a nyolc férfit, akik vasárnap tömegverekedésbe keveredtek Dabason.
A tömegverekedés vasárnap este tört ki Dabason. Egy kocsmában három középkorú férfit vertek meg, a sérültek mindegyike kórházba került, ám ott kiderült, hogy csak könnyebb sérüléseket szenvedtek, így nem kellett bennmaradniuk. Úgy tudni, a sérültek negyven év körüliek, közülük kettő a fején, harmadik társuk a lábán sérült.

A támadókat három óra alatt azonosították és elfogták a rendőrök. Mindannyian férfiak: ketten még 18 évesek sincsenek, négyen húszas éveikben járnak, a két legidősebb pedig 36 és 41 éves. A támadók közül heten dabasiak. A verekedés után mindannyian hazamentek, de a rendőrök hamar a nyomukra akadtak. Ezután őrizetbe vették őket, az ügyészség pedig indítványozta előzetes letartóztatásukat.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Független Hírügynökségnek elmondta: a Budakörnyéki Bíróság szerdán elrendelte mind a nyolc gyanúsított előzetes letartóztatását.

A kép illusztráció!

Legnézettebb videók