Híradó

2011.05.03. 09:45 (kedd)

A Margit híd nem sérült meg a tűzben

A Margit híd nem sérült meg a tűzben

A sérült állványzatot hamarosan kicserélik, hogy a munka mielőbb folytatódhasson.

Kigyulladt és nagymértékben károsodott a Margit híd felújításához használt faállványzat az átkelő alatt hétfőn kora este. Az első hírek szerint egy húsz négyzetméteres részen csaptak fel a lángok a budai hídfő közelében. Az oltást 19 óra előtt pár perccel befejezték - tudta meg a Független Hírügynökség Kisdi Mátétól, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivőjétől. A lángokat a tűzoltóság hajójának segítségével oltották el.

Tóth Kata, az MH2009 Konzorcium szóvivője a Független Hírügynökséget kedden arról tájékoztatta, hogy a tűzben szerencsére nem történt sérülés. Elmondása szerint a tűz okairól még tart a vizsgálat, de a hídban nem történt kár, a sérült állványzatot hamarosan kicserélik, hogy minél előbb folytatódhasson a munka.

Achív fotó
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való