Híradó

2011.04.30. 11:59 (szombat)

Újabb rohamkocsi szolgál a kis életekért

Újabb rohamkocsi szolgál a kis életekért

Az ország legjobban felszerelt gyermekmentő rohamkocsiját indította el szombaton a 12 éves Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat.

Az új gyermekrohamkocsi beszerzésére azért volt szükség, mert az azt működtető Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány jelenlegi gyermekrohamkocsijának és tartalék kocsijának műszaki állapota már a futott kilométerek miatt sem volt megfelelő. Az elmúlt 12 év tapasztalata alapján egy európai szinten is kiemelkedő gyermekrohamkocsit sikerült építeni, amelynek kifogástalan műszaki adottságai vannak és első osztályú betegellátást képes teljesíteni - tájékoztatott szombaton az Alapítvány.

1999-ben a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványt azzal a céllal hozták létre, hogy különleges gyermekrohamkocsik és gyermek-mentőorvosi kocsik elindításával segítse az Országos Mentőszolgálat munkáját és ezzel együtt a magyar gyermekmentést.

Forrás: Független Hírügynökség

Fotó: Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való