Műsorújság
RTL Most

Féltékenységből okozott tüzet

Az 52 éves nő volt élettársa ruháit gyújtotta fel az új barátnő lakása előtt, akit füstmérgezéssel vittek kórházba.
„Ordított mind a kettő. Kiabáltunk kifele a teraszról, hogy segítség, segítség, ég az egész ház. Senki nem hallotta” – mondta az egyik lakó.

Gyermekeikkel együtt menekültek a ház lakói. A kicsik most már vidámabbak, de a gyerekek egész éjjel nem tudtak megnyugodni. Mindenkit megviselt a tűz, és az, hogy menekülniük kellett.

Egy szatyornyi ruhát gyújtottak meg az egyik ajtó előtt. Olyan sűrű füsttel égett, hogy légzőmaszkban menekítették ki az embereket.

„A lakásból két főt hoztak ki, egy személyt füstmérgezés gyanúja miatt kórházba is szállítottak. Hat főt hoztak ki még a felderítés alatt” – mondta Tóth Gabriella, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltóság szóvivője.

A tűz után nem sokkal a rendőrség elfogott egy középkorú nőt. Róla egyelőre annyit tudni, hogy korábban a lakásban lakó férfi élettársa volt. Közveszély okozás miatt indítottak eljárást ellene.

A gyújtogató mindent beismert. A rendőröknek azt mondta: dühös volt egykori barátjára. Akár nyolc év börtönt is kaphat.

Hasonló videók

  • Budakeszin, egy iskola elé festettek 3D-s zebrát aktivisták. Az akciót egy ellenzéki képviselőjelölt szervezte. Azt is megörökítette, hogyan készült az alkotás. Hogy hogyan folytatódott az ügy, a Híradó riportjából kiderül.

  • A tűző napon, álló autójában hagyta 2 év körüli gyerekét egy anya egy soproni bevásárlóközpont parkolójában. Az izzadó kisfiút egy férfi vette észre, aki szólt a közelben lévő rendőröknek, majd a mentők is megérkeztek. Nem sokkal később az anya is visszatért az autóhoz, így kivették a rémült gyereket. A mentők megvizsgálták, de az ijedtségen kívül nem esett baja. A veszélyes perceket ezután az éppen ott zajló balesetmegelőzési programon próbálták elfeledtetni a gyerekkel a rendőrök.

  • Hongkongban újra összecsaptak a Kína-párti és a kormányellenes tüntetők. Először egy bevásárlóközpontban tört ki verekedés a két tábor között, majd a rendőrök közbeléptek. Később azonban az utcákon is folytatódtak a zavargások. Több embert letartóztatottak.

  • 230 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a Kúria Érd fideszes polgármesterét, szerintük ugyanis az uniós választás előtt T. Mészáros András jogszerűtlenül buzdította levélben az első szavazókat: voksoljanak a Fideszre. A rendőrség szerint azonban bűncsselekmény nem történt, ezért két hete megszüntették a nyomozást - írta meg a 24.hu. A helyi ellenzék közös polgármesterjelöltje, Csőzik László az ügyészséghez fordult, szerintük a rendőrség nem nyomozott elég alaposan.

  • Nem esne el Budapest 1000 milliárd forint fejlesztési támogatástól, de az nem mindegy, hogy ki dönthet annak felhasználásáról, erről Tarlós István főpolgármester beszélt. Karácsony Gergely ellenzéki jelölt szerint Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter megzsarolta a budapestieket azzal a korábbi nyilatkozatával, amely szerint a Budapest fejlesztésére vonatkozó megállapodás addig érvényes, amíg Tarlós István a főpolgármester.

  • Az ellenzéki polgármesterjelölt és a helyi Fidesz is feljelentést tesz Egerben azért, mert mindannyian azt feltételezik riválisukról, hogy visszaéltek az ajánlóíveiket aláírók személyes adataival. Az ügy abból indult ki, hogy az ellenzéki pártok által támogatott Mirkóczki Ádám szerint a kormánypárti polgármester, Habis László íveiről egy eddig nem politizáló független jelölt íveire másoltak személyes adatokat. Az érintettek szerint ilyen nem történt.

  • Nyomozást indított a rendőrség a közvéleménykutatásnak álcázott lejárató telefonhívások miatt Pécsen. Ezt az Index írta meg. A kérdezőbiztosként bemutatkozó ismeretlenek az ellenzéki polgármesterjelöltet, Péterffy Attilát egyebek mellett családon belüli erőszakkal hozták összefüggésbe. A rendőrök rágalmazás gyanújával nyomoznak.

  • A magyar irodalom egyik legismertebb alakjáról a világ minden részén megemlékeztek a nagy lapok. Az író hosszan tartó betegség után, 86 évesen halt meg. Konrád Györgyöt a főváros saját halottjának tekinti.

  • Könnygázzal fújt le egy tanítónő egy hat és egy hét éves gyereket az osztályteremben Tasnádszántón. A magyar határhoz közeli településen dolgozó pedagógus ezt azzal magyarázta, hogy a gyerekek megtámadták. A tanárt kirúgták, és őrizetbe is vette a rendőrség. Akár hét év börtönbüntetést is kaphat.

Legnézettebb videók