Híradó

2011.02.21. 08:50 (hétfő)

Április 15 után se lehet kilakoltatni?

Április 15 után se lehet kilakoltatni?

Már egyeztetnek az április 15-én lejáró kilakoltatási moratórium meghosszabbításáról.

Az ugyanakkor valószínű, hogy a meghosszabbodó moratórium nem lesz általános. A szabályok jelenleg védik a devizahiteleseket, a közműtartozást felhalmozókat és a más típusú adósággal küzdőket is. A lap értesülései szerint ez a jövőben megváltozhat. A moratórium a lakáshiteleseket szinte biztos, hogy oltalmazni fogja.

A Magyar Nemzet érdeklődött a szaktárcánál arról, hogy valóban készül-e javaslat a kilakoltatási tilalom meghosszabbításáról. A minisztériumnál azt a választ adták, hogy a jogszabálytervezet megalkotásáról és az ahhoz kapcsolódó esetleges más intézkedésekről jelenleg közigazgatási egyeztetés zajlik, vagyis a moratórium április 15- utáni formájáról és tartalmáról egyelőre nincs végleges javaslat.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való