Műsorújság
RTL Most

Négy fogát kiverték a motorosnak

A motoros összeütközött egy úttesten átkerékpározó kislánnyal. Bár egyiküknek sem lett baja, a motorosra rátámadt két férfi.
Mindenki a hétfő esti balesetről beszél a csongrádi Nagymező utcában, de a véleményét nyíltan alig meri vállalni valaki. Az itt élők csak nagyon óvatosan mernek beszélni a történtekről. Mint mondják: félnek a szomszédságtól.

„Nem mernek nyilatkozni, mert félnek tőlük, mert nagy késsel szaladgálnak.”

„Itt vannak a vérnyomok, de még arra bent is ott vannak..”

A megtámadott férfi alig tudott kiszabadulni a támadók gyűrűjéből. A közelben lakó nagymamájától kért segítséget, alig bírt bemászni a kerítésén, úgy zörgetett az ajtón, hogy megmeneküljön.

„Aszongya, mama, mama segítsél már, nyissad már ki gyorsan az ajtót. Mondom, mi van, mi történt? Aszongya: nézd meg, aszongya félholtra verték, de akkor már a szája, mindene tiszta vérbe volt, a foga, mindene, a feje, úgyhogy borzalmas volt, amit ezek itt műveltek” – mondta Maszlag Istvánné, a megvert férfi nagymamája.

Az asszony azt mondja: a baleset után unokájának többen is nekiestek, percekig verték, rugdosták, alig bírt elmenekülni támadói elől.

„Nem bántotta senki, úgy esett el” – mondta az elütött kislány édesanyja.

Szerinte a motoros részeg volt a baleset idején, ezért esett akkorát, hogy összetörte magát, közülük senki sem nyúlt a férfihez.

„Biciklizett a kislány kint és jött egy részeg motoros és elütötte, ennyit, mást nem tudok, én még a rendőrségen sem voltam, mert nem tettem feljelentést.”

Nem a gyerek anyja, hanem a megvert férfi tett feljelentést.

Az elütött kislány családjával a helyszínelő rendőröknek is meggyűlt a bajuk hétfő este.

„Súlyos testi sértés bűntett miatt indult eljárás a csongrádi rendőrkapitányságon, az ügynek jelenleg egy gyanúsítottja van, a további elkövető vagy elkövetők személyazonosságának megállapítása folyik” – mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Egy gyerekkerékpárral tekert ki a motoros elé a hat éves kislány. Mindketten elestek, de a motoros szerint a balesetben egyikük sem sérült meg. Állítja, őt utána verték meg.

Magyarországon az elmúlt években több hasonló eset történt, legutóbbi február 2-án Baktalórántházán. A legtragikusabb önbíráskodási ügy 2006 októberében Olaszliszkán volt, ahol egy feltételezett gázolás miatt több ember agyonverte Szögi Lajos tanárt.

Legnézettebb videók