Híradó

2011.01.25. 14:14 (kedd)

Üldözte, majd elgázolta volt albérlőjét

Üldözte, majd elgázolta volt albérlőjét

A gázoló férfi azt gondolta, hogy a másik férfi valamit ellopott a kiadott helyiségek egyikéből. Az elgázolt férfi súlyosan megsérült.

Kedden délután fél egy körül egy férfi azért keveredett vitába egy korábbi albérlőjével, mert azt feltételezte, hogy valamilyen műszaki cikket lopott el a már másoknak kiadott lakásból. A vita után a korábbi albérlő elfutott, a másik férfi egy autóval vette üldözőbe. Nem sokkal később eddig tisztázatlan körülmények között a kocsival el is ütötte a másik embert, aki súlyosan megsérült - mondta a Független Hírügynökségnek Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Azt a rendőrségi vizsgálat fogja tisztázni, hogy az elütött férfi valóban lopott-e, illetve, hogy a gázolás baleset volt, vagy szándékosan történt - tette hozzá a szóvivő.

A kép illusztráció!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való