Híradó

2011.01.07. 10:15 (péntek)

Áprilisban kilakoltatási hullám lesz?

Áprilisban kilakoltatási hullám lesz?

Két bank összesen tízezer hitelszerződés felmondását készítette el a napokban.

Azt nem tudni, hogy ebből mennyi a lakáshitel, de elképzelhető, hogy számos családot fenyeget majd kilakoltatás. A lap azt írja, hogy nem véletlen az időzítés.

Ha most indítják el az ügyintézést, a lakásokat április végén akár el is árverezhetik. Azaz a folyamat az április 15-ig tartó kilakoltatási moratórium végére fejeződhet be. A lap információi szerint az adósok is tesznek lépéseket a hitelek ügyében.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy sokan jelentkeznek ki a munkahelyükről, hogy feketén dolgozhassanak tovább. Így ugyan a lakásukat elárverezhetik, de a fennmaradó tartozást nem tudnák a bankok a bérekből levonni.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való