Műsorújság
RTL Most

Ékszerrablás kendőzetlenül

Még az arcukat sem takarták el azok a rablók, akik több millió forintnyi ékszert zsákmányoltak egy váci ékszerboltból.
Baseball sapkában és melegítőben sétáltak be a váci ékszerüzletbe a rablók. Még az arcukat sem takarták el semmivel, vásárlónak tettették magukat. Beszélgettek az eladókkal és a gyűrűkről, nyakláncokról érdeklődtek.

Néhány perc után viszont mindketten benyúltak a zsebükbe és előkapták pisztolyaikat. Átugrottak a pulton, és a földre fektették az alkalmazottakat. Gumikesztyűt vettek elő, és abban kutatták át a pultokat.

A nyomozók az egyik rablót már azonosították.

„Személyleírást adtak az alkalmazottak, mert az elkövetők semmilyen maszkot, álarcot nem viseltek a bűncselekmény elkövetésekor. A környéken dolgozó munkások is látták őket, illetve a járművet is, amivel menekültek” – mondta Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rablók perceken át válogatták az ékszereket. A szekrényekből kivették a tálcákat és egy hátizsákba öntötték azokat. Amikor úgy gondolták, hogy eleget zsákmányoltak, átugrottak a pulton és elmenekültek.

A gumikesztyűket viszont még a boltban levették, így az ajtón több ujjlenyomatot is hagytak. A rablók több millió forintnyi ékszert vittek el.

Legnézettebb videók