Híradó

2010.11.20. 09:54 (szombat)

Változik a Margit híd forgalmi rendje a hétvégén

Változik a Margit híd forgalmi rendje a hétvégén

Szombaton és vasárnap elektromos védőcsöveket fektetnek, a budai oldalon pedig a déli lehajtósáv elválasztó szigetét építik.

Ugyancsak forgalomkorlátozás lesz szombat reggeltől vasárnap négyig a budai felső rakparton, ahol a Bem rakpart és az Árpád fejedelem útja között csak 1-1 sávon lehet haladni. Először a belső sávok, majd a két külső sáv lesz lezárva.

A pesti oldalon a hídfő szélesítése miatt újonnan beemelt hídgerenda korrózióvédelmi munkái folynak, ezért szombaton reggeltől este hat óráig a pesti felső rakpart híd alatti részét zárják le. Ugyanebben az időben a pesti alsó rakparton gázcsövet fektetnek, a munka miatt csak felváltva, egy-egy sávon lehet közlekedni.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való