Műsorújság
RTL Most

Válassza meg a legjobb kórházat!

Idén is szavazhatnak a betegek az év kórházára. A szervező, a Házipatika.com hatodszorra indította el októberben az internetes voksolást.
Idén is a www.azevkorhaza.hu oldalon lehet szavazni, a szavazás állását nyomon követni, valamint itt írhatják le a betegek véleményüket, megjegyzéseiket. Most is 5 kategóriára lehetett voksolni: az orvos-szakmai ellátásra, az ápolás- és szakszemélyzetre, az infrastruktúrára, ellátásra valamint a környezetre és a tisztaságra.

A Házipatika 2005-ben hirdette meg először „Az év kórháza” szavazást. Akkor 63 ezren nyilvánítottak véleményt, és az összesített eredmény szerint akkor a Sportkórház lett az abszolút győztes. A következő évben 100 ezren szavaztak, a legtöbben a pécsi intenzív terápiás intézetre. 3 éve mindössze 46 ezren voksoltak, ekkor a kapuvári Lumniczer Sándor Kórház-rendelőintézet kapta 2Az év kórháza” címet.

2008-ban 90 ezer szavazat alapján nyert a miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház. Tavaly komplikáltabb volt leadni a voksokat, mint a korábbi években, így csak 3800-an szavaztak, a legtöbben a fővárosi Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjára.

Forrás: Független Hírügynökség

A kép illusztráció!

Legnézettebb videók