Híradó

2010.10.21. 11:45 (csütörtök)

A villamosok se mehetnek a Margit hídra

A villamosok se mehetnek a Margit hídra

Vasárnaptól kezdődően több mint két hétig nem használhatják a villamosok a Margit hidat .

A villamossíneket október 24-e és november 8-a között teszik vissza a helyükre. Az ezzel járó vágányátkötési munkálatok miatt ebben az időszakban a villamosok csak a budai illetve pesti hídfőig közlekednek és a hídon nem mennek át. Az utasokat pótlóbuszok szállítják majd: a 6-os és a 91-es járatok a Nyugati tér és budai hídfő között járnak. Az eddigiektől eltérően viszont a buszok déli oldalon kialakított útpályát fogják használni. Gyalogosok és kerékpárosok ugyanakkor - csak úgy, mint korábban is - az északi járdán közlekedhetnek.

A november 6-7-i hétvégén egyébként a hídon végzendő terheléses vizsgálatok miatt az autóbuszok sem járnak majd a hídon. A járatok ezekben a napokban a Lánchídon keresztül közlekednek ugyanolyan menetrend szerint, mint azt a korábbi, két októberi hétvégén tették. Vagyis a Margit hidat elkerülő pótlóbuszok a Moszkva tér és Oktogon között, a Lánchídon a Margit híd budai hídfőjénél, a Batthyány téren, a Roosevelt téren, a Kossuth téren, valamint a Szemere utca - Szent István körút saroknál állnak meg. A 91-es buszok a budai hídfőtől ugyanezen az útvonalon érik el a Nyugati teret.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való