Műsorújság
RTL Most

Újabb csodát tett a Házon kívül

Már többen is jelezték, hogy segítetnének az elszegényedett bátonyterenyei családokon.
„Amikor a harmadik- negyedik ilyen megkeresés jött, akkor azt mondtam magamban: nem vagyok én kenyérgyáros, de mi lenne ha csinálnánk egy kenyérgyárat” – mondta Klenóczky Sándorné lelkész.

Klenóczky Sándorné lelkésznőt sok asszony kereste meg a gyülekezetben, hogy nincs mit enni adniuk a gyerekeknek. Azt mondja isteni sugalltra jött az ötlet, lássák el magukat kenyérrel. Ehhez pénzt kért a száz leggazdagabb magyartól, de helyben is próbál támogatást szerezni. Kemencét is ígértek már neki, várhatóan a jövő héten érkezik meg.

Bátonyterenyén nem egy család él, akinek tartozása van azért, mert pénzükből csak ennivalót tudnak venni. Csütörtöki riportunk után többen is jelentkeztek a lelkésznőnél, hogy segítsenek

„Volt, aki e-mailben keresett meg, és felajánlotta, hogy egy-két családnak segít, és volt olyan barátunk, aki meghatódva hívott fel, hogy segít” – mondta Klenóczky Sándorné lelkész.

Klenóczy Sándorné azt is elmondta, próbálnak majd venni egy malmot is azért, hogy saját kenyerükhöz a búzát is maguk őrölhessék meg.

A Házon kívül riportját megnézheti itt

Legnézettebb videók