Híradó

2010.09.30. 12:18 (csütörtök)

Gyereket ölt a tévé

Gyereket ölt a tévé

Ráesett egy televízió egy 22 hónapos kisfiúra Bakson, szerdán este. A kisfiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Szenti Szabolcs közölte, ügyeletükre a mentők jelentették, hogy meghalt egy csecsemő, miután rázuhant egy televíziókészülék Bakson egy családi házban. Az esetkor otthon tartózkodó édesanya elindult a kisfiúval a kisteleki kórházba, miközben hívták a mentőket. Azok útközben átvették a gyermek ellátását, sokáig próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyben, ismeretlen tettes ellen.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való