Híradó

2010.09.21. 15:43 (kedd)

„Gondolkozz, miközben exponálsz!”

„Gondolkozz, miközben exponálsz!”

Martin Munkácsi kétszázötven fotójából nyílik kiállítás október 7-én Budapesten, a Ludwig Múzeumban.

„Martin Munkácsi képeit úgy mutatják be a tárlaton, hogy tematikusan és kronologikusan is egységet alkossanak” - mondta Bencsik Barnabás, a Ludwig Múzeum főigazgatója.

Hozzátette, hogy ez nem volt igazán nehéz, mert a művész alkotásainak témái mindig korszakonként változtak. Budapesten kezdte fotós karrierjét, itt lett belőle felkapott fotóriporter. Eleinte sport- és társasági eseményekről készített képeket. Majd a '30-as években, Berlinben kezdett dolgozni, ahol egy lapnak dolgozva beutazta a világot. Néhány évvel később már New Yorkban élt, ahol forradalmasította a divatfotózást. Kivitte a modelleket a műteremből a természetbe, és különféle tevékenységek, például futás, ugrálás közben örökítette meg őket. A tárlat január közepéig látogatható a budapesti Ludwig Múzeumban.

Forrás: Független Hírügynökség

A kép illusztráció!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való