Műsorújság
RTL Most

Durvul a kampány

Egymást próbálta túlkiabálni az újságírók előtt szerdán egy volt szocialista és egy fideszes képviselő.
Budai Gyula miniszterelnöki megbízott a sukorói kaszinóberuházásról beszélt szerda délutáni sajtótájékoztatóján. A téma az volt, hogy Gyurcsány Ferencnek és Bajnai Gordonnak mi köze lehet a beruházáshoz. Már a tájékozató közben látszott, az újságírókon kívül más is van a meghívottak között.

Török Zsolt, aki valójában csak volt szocialista képviselő, bár sokáig kérték, nem hagyta abba. Megpróbált saját sajtótájékoztatót tartani. A sukorói ügyben a jelenlegi miniszterelnökre terelte a figyelmet.

A szocialista politikus válaszolt még pár kérdésre, majd elment. Az MSZP közleménye szerint ezután jött a legrémisztőbb jelenet. Állítólag „Török Zsolt, MSZP-s ügyvivőt két „gorilla” kísérte le egészen a kapuig, mintha egy nemkívánatos személyt kellene kivezetni az Országházból.”

Az eset után a Fidesz is közleményt adott ki, amiben azt írják, hogy Török Zsolt ordítozott a teremben. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője szerint a szocialista politkus „többszöri felszólításra sem fejezte be a rendzavarást, és nem volt hajlandó közölni, milyen okból és milyen minőségében tört be egy éppen zajló sajtótájékoztatóra.”

Legnézettebb videók