Műsorújság
RTL Most

Példás nevelőapa volt az ácsi gyilkos?

A gyerekek imádták a férfit, az anyuka élete szerelmét látta benne, elszakíthatatlanok voltak.
Mécsesek és virágok vannak a kapu előtt. Ezek emlékeztetnek arra, hogy mi történt a házban.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy családi tragédiáról van szó.

Valószínűleg az Ácson lakó 28 éves férfi végzett élettársával, akivel néhány éve élt együtt. A nő két gyermekét is megölte, aztán pedig öngyilkos lett. A megyei gyermekvédelmi szolgálat egyik tanácsadója évekig járt a családhoz, ő mesélt az RTL Híradónak arról, milyen volt a kapcsolat a férfi és a nő között.

„Nagyon dolgos volt, és Marikára nagyon jó hatással volt, én nekem a Marika csak dicsérte a fiatalembert, hogy megtalálta az élete párját, a boldogságát, örült, jókedvű, vidám volt” – mondta Sarlós Istvánné, a Názáret Szociális Szolgáltató nevelőszülő tanácsadója.

Az asszony korábbi férje néhány éve gyilkosság miatt került börtönbe, a gyerekek pedig ezután nevelőszülőkhöz. A nő szerette volna visszakapni őket, ezért mindent megtett. Ebben segítette őt és új partnerét a tanácsadó.

„Az anyuka mondta nekem, hogy féltékeny a Krisztiánra, mert úgy érzi sokszor, hogy a gyerekek jobban szeretik a Krisztiánt, mint őt, mert a Krisztián nagyon sokat foglalkozott a gyerekekkel. Volt olyan látogatás, amikor mentem, és Krisztián és a gyerekek bent dvd-t néztek, tévéztek, úgy kellett nagy nehezen, hogy gyertek már ki a Kati nénihez kicsit beszélgetni. És gyorsan beszélgettek egy kicsit és szaladtak vissza a Krisztiánhoz” - mondta Sarlós Istvánné, a Názáret Szociális Szolgáltató nevelőszülő tanácsadója.

A szakembert megdöbbentette, ami történt. Szerinte korábban nem volt semmi probléma a férfivel, aki, bár gyakran váltogatta a munkahelyeit, mindig megpróbált dolgozni. Egy éve már nem a megyei, hanem a helyi gyermekjóléti szolgálat feladata volt a család utógondozása. Ők eddig nem nyilatkoztak. Úgy tudjuk, a férfi múlt szombaton öngyilkosságot kísérelt meg, de rövidesen kijött a pszichiátriáról.

Legnézettebb videók