Híradó

2010.08.16. 15:17 (hétfő)

Újabb Zenélő darab került elő

Újabb Zenélő darab került elő

R. Kiss Lenke szoborcsoportját, a Zenélőt ismeretlenek lopták el július 7-ére virradó éjszaka Székesfehérvárról.

Ismét lemerültek a búvárok vasárnap az oroszlányi bányatóba, hogy a júliusban eltűnt szoborcsoport újabb darabjai után kutassanak, és rátaláltak a másik szobor fejére. Már csak az alkotás 1/8-a hiányzik. Találtak egy szemtanút, aki egy sárga furgont látott a bányatónál, egy héttel azelőtt, hogy megkezdték a kutatást. Az autó vezetője, egy férfi, gumicsónakkal evezett be a tóba, feltehetően ő dobta a darabokat oda.

R. Kiss Lenke bronzból készült szoborcsoportját, a Zenélőt ismeretlenek lopták el július 7-ére virradó éjszaka Székesfehérvárról. A két zenélő, életnagyságú lányt ábrázoló szobor több mint negyven éven át díszítette a város egyik terét. Az AS Kamikaze Búvár Baráti Kör tagjai névtelen bejelentés alapján július 20-án kezdték el a kutatást. Többször merültek, volt, amikor fémkeresővel is keresték a flexszel feldarabolt szobrot.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való