Műsorújság
RTL Most

Meghackelték Schmitt beiktatási videóját

Melegpornó felvételek kerültek fel Orbán Viktor egyik közösségi oldalon lévő rajongói oldalára.
Egy barátságos integetés az újságíróknak. A köztársasági elnök hamarabb megunta a fotózást, mint a felesége. Makray Katalin észre sem vette, hogy Schmitt Pál már elindult a Sándor palotába. Pár lépést futnia is kellett az elnök után. A Facebookra feltöltött 2 perces videó felénél volt ez a jelenet. Majd két férfi cenzúrázatlan szexuális aktusával folytatódott. A miniszterelnöknek csaknem 35 ezer rajongója van a közösségi oldalon. Ők mindannyian tölthetnek fel videót vagy képeket az oldalra.

Orbán Viktort operatőrök, fotósok tucatjai követik a nyilvános rendezvényeken. A felvételek többsége később az interneten megtalálható. Valószínűleg egy ilyen, a világhálóról letöltött videót egészített ki valaki a pornófilmmel, és töltötte fel hajnalban a miniszterelnök nyilvános közösségi oldalára. Az orbánviktor.hu főszerkesztője, aki egyben a miniszterelnök rajongói oldalának moderátora is, rossz viccnek nevezte a történteket.

Nem vizsgálják, hogy ki töltötte fel a videót, és rendőrségi feljelentést sem tesznek az ügyben. De a pornográf tartalom miatt bejelentést tettek a közösségi oldal üzemeltetőjének. A videót ezután, még délelőtt eltávolították az oldalról.

Legnézettebb videók