Híradó

2010.05.20. 10:34 (csütörtök)

Gázrobbanás - közveszélyokozás miatt nyomoznak

Gázrobbanás - közveszélyokozás miatt nyomoznak

Szabálytalanul tárolt gázpalack és szabálytalanul bekötött gázkonvektor okozta az aranyosapáti gázrobbanást.

Február 21-én felrobbant egy gázpalack és tűz ütött ki egy aranyosapáti lakóházban. Az épületben négyen voltak: egy házaspár, a lányuk és az udvarlója. Mindnyájan súlyosan megsérültek, de hárman ki tudtak jönni a romok közül, az édesapát a szomszédban lakó, éppen szolgálaton kívüli rendőr és egy másik szomszéd mentette ki a törmelék és a lángok közül. Márciusban az egyik sérült, a 25 éves, egyetemista lány a szakszerű orvosi ellátás ellenére életét vesztette egy budapesti kórház égési osztályán.

Az azóta elkészült szakértői vélemények alapján a robbanás egy szabálytalanul tárolt gázpalack és a szabálytalanul bekötött konvektor miatt történt, a hölgy a robbanáskor elszenvedett sérüléseibe halt bele - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, a Független Hírügynökséggel. Ismeretlen tettessel szemben közveszélyokozás miatt folytatják a nyomozást.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való