Műsorújság
RTL Most

Ellentmondások Varga Zoltán halála körül

A mentősök szerint időben odaértek és mindent bevetettek, hogy megmentsék Varga Zoltán életét.
A Kövér Lajos úti pályánál is gyújtottak gyertyát, hogy így emlékezzenek Varga Zoltánra. Itt játszott tegnap egy öregfiúk meccsen, amikor rosszul lett. Este hétkor volt a meccs és ez háromnegyed nyolckor történt.

Harsányi János, aki a hatvanas évek óta ismeri Varga Zoltánt, ott volt a tragédia pillanatában. Varga tíz percet játszott a pályán, majd leült a padra.

„Elkezdődött a második félidő, egy-két perce ment, amikor szóltak nekem, hogy Jani gyere, mert Zoli rosszul van, mire ideértem, már hátrabicsaklott a feje és nem tudott megszólalni” - mondta Harsányi János.

A játékostársak azonnal megpróbálták újraéleszteni, közben a mentőket is kihívta valaki

A mentősök 24 perc alatt értek ki és defibrillátor sem volt náluk – és mit mondta a mentősök, hol voltak – hát ez jó kérdés.

Állítólag rossz címre, egy másik sporttelepre mentek. A mentőszolgálat szerint nem történt késés, és minden eszközük is megvolt a mentéshez.

Alátámasztott adatok szerint 15 perc alatt értünk ki a helyszínre, teljes felszereléssel, aminek része az üzemképes defibrillátor – mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A mentősök negyven percig próbálták újra éleszteni Varga Zoltán, de már nem tudták megmenteni az életét. A mentés körülményeit hétfőn kivizsgálja a mentőszolgálat.

Legnézettebb videók