Műsorújság
RTL Most

Ma érkezik Károly herceg és Kamilla

A walesi herceg és felesége Sólyom László meghívására szerdán délután érkezik.
A délután folyamán Sólyom László először a hercegi párral együtt tart megbeszélést a Sándor Palota Kék szalonjában, majd ezután külön is tárgyal a walesi herceggel a palota Mária Terézia termében.

Forgalmi korlátozások a trónörökös látogatása miatt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szerdán 14 órától szombaton délelőtt 11-ig tilos parkolni a Belvárosban a Magyar Tudományos Akadémia parkolójában. Szintén szerda délutántól tilos járművel megállni - este kilencig - az I. kerületben, a Színház utcában, illetve a Dísz téren a Színház utca és a Szent György utca között.

Csütörtökön reggel 6-tól 11-ig a VII. kerületi Wesselényi utca egy szakasza - a Dohány és a Síp utca között - lesz elzárva az autósok elől. Pénteken reggel 8-tól 14 óráig pedig a belvárosi József Nádor tér környékén nem lehet majd parkolni, illetve aznap reggel 6 és 11óra között a IX. kerületi Tűzoltó és Angyal utca egy részén. Pénteken délután kettőtől este nyolcig a II. kerületi Lórántffy Zsuzsanna úton a Fillér utca és a Csopaki utca között, illetve a Fillér utca páros oldalán a Lórántffy Zsuzsanna út és az Érmelléki utca között nem lehet majd autóval megállni.

Forrás: Független Hírügynökség

Legnézettebb videók