Híradó

2010.03.07. 09:13 (vasárnap)

Szabálytalankodó autósokat perelne a BKV

Szabálytalankodó autósokat perelne a BKV

Két próbapert indít a BKV olyan autósok ellen, akik autójukkal a villamos sínekre parkoltak, így hosszú percekre megbénították a közlekedést.

Tomasitz István a Vasárnapi Híreknek elmondta, a szabálytalankodó autósoktól nem horrorisztikus kártérítést kérnek, csupán egy olyan reális összeget, amely kifejezi, hogy törvénytelen, antiszociális és kárt okozó tevékenység a tömegközlekedési járművek közlekedésének akadályozása. Fülöp Sándor, a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa szerint, aki 5 percnél tovább akadályozza például a villamos közlekedését, az nem szabálysértést, hanem bűncselekményt követ el: közérdekű üzem megzavarása, szélsőséges esetben közúti veszélyeztetés miatt.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való