Műsorújság
RTL Most

Favágók segítettek az eltévedt asszonynak

A nő után egész éjjel kutattak a rendőrök, a speciális mentők és a katasztrófavédelem emberei. Végül ő maga talált segítséget.
A 62 éves asszony pénteken, kora délután Mátraházáról indult el sétálni. Este 8 óra körül hívta a rendőrséget azzal, hogy eltévedt. Annyit mondott, hogy a távolban fényeket lát, de azt nem tudta, merre járhat. Valamivel később már nem lehetett elérni a telefonján, ezért elrendelték a kutatást. Rendőrök, speciális mentők és a katasztrófavédelem emberei egész éjjel, hőkamerával próbálták megtalálni az eltévedt asszonyt.

A nő körülbelül húsz kilométert gyalogolt, de végül talált segítséget: szombat délelőtt Recsk és Sirok között favágókkal találkozott, ők értesítették a rendőrséget. Az asszony közben megmelegedett a tűznél, és meleg italt is kapott. Az elsődleges információk szerint jól van, de állapotáról majd csak az orvosi vizsgálat után lehet biztosat mondani- tájékoztatta a Független Hírügynökséget Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Legnézettebb videók