Műsorújság
RTL Most

Az elhunyt kosarasra emlékeztek

Horváth Zoltán, a FALCO kosárlabdacsapat játékosa hétfő reggel hunyt el egy autóbalesetben.
Mécsesek a szombathelyi sportaréna előtt, a háttérben pedig Horváth Zoltán 18-as számú meze és fényképe. Több száz ember: szurkolók, csapattársak és a legnagyobb ellenfél, a Körmend játékosai is emlékeztek. Ott volt az elhunyt kosárlabdázó felesége is, aki magával vitte férje cipőjét. A játékostársak azt mondják: még mindig nem fogták fel, ami történt.

„Még előtte este, vasárnap este még beszéltem vele telefonon, jó kedélyű volt, beszéltünk, vicceltünk, viccelődtünk egymással, ugrattuk egymást, hogy reggel 9-kor találkozunk, még egy sms-t is küldtem neki reggel, de hát azt már nem olvasta el sajnos” – mondta Kálmán László, a FALCO-SZOVA KC csapatkapitánya.

Hétfő reggel 8 óra előtt néhány perccel Horváth Zoltán frontálisan ütközött egy teherautóval. Éppen edzésre tartott Szombathelyre, amikor megcsúszott autójával a jeges úton.

Horváth Zoltán az őszi szezonban 21 egész 8 százados pontátlagot produkált, ezzel ő volt a legjobb az NB1-ben. Horváth Zoltán a klubsikerek mellett 45-ször a magyar válogatottban is játszott. 30 éves volt.

Legnézettebb videók