Műsorújság
RTL Most

Fagyoskodnak a lakók, nincs megoldás!

A szolgáltató elzárta a fűtést, mert ő sem kap gázt. A lakók azt mondják, mindent kifizettek.
Székesfehérváron az egykori szovjet laktanya 330 lakásában hidegek a radiátorok. Innen jönne a meleg víz, de nem megy a kazán.

A fűtési rendszer tulajdonosa azt mondja, tőlük kétszer annyi meleg víz megy ki a csöveken, mint amennyit a lakásokban összesen mérnek. Az ügyvezető szerint rosszul mérnek a lakásokba szerelt órák, és a lakók több millióval tartoznak

„Három szakértői vélemény igazolta, hogy ez az ő tartozásuk. Még mennyi kellene? Még mivel kellene igazolni, hogy ezt ők használták el” – mondta Kucsera Róbert ügyvezető igazgató.

A lakók szerint nem náluk van a baj, a műszereket a cég is ellenőriztette.

„Átvette és lepecsételte őket, most meg azt mondják, hogy szabálytalanul vannak bekötve. Igazán nem értem, hogy amikor átvették és leplombálták őket, akkor miért nem vették észre, hogy szabálytalanul vannak bekötve” – mondta az egyik lakó.

A fűtési rendszer tulajdonosa több millió forinttal tartozik a gázszolgáltatónak, ezért az EOn elzárta a gázt, így nincs most fűtés. Az önkormányzat adna hét millió forintot, hogy újra legyen gáz, de azt a lakóknak kellene visszafizetniük. Ebbe sokan nem mennek bele, azt mondják, nem miattuk nincs gáz. Megoldás így nincs, a radiátorok egyelőre hidegek maradnak.

Legnézettebb videók