Műsorújság
RTL Most

Megbocsátott a család Bodnárnak

Nem haragszik az elgázolt családja, de a focistának pszichológusra lehet szüksége.
Bodnár László a sajtótájékoztatón elmondta: nagyon sajnálja ami történt, egy életen keresztül végigkíséri az ügy. Vasárnap meglátogatta az elgázolt férfi családját. Ők azt mondták, hogy nem haragszanak rá és sok sikert kívántak neki. Bodnár járt a temetőben is és a gázolás helyszínén, ahol virágot, mécsest helyezett el. Azt is mondta, hogy nehezen dolgozza fel az esetet, lehet, hogy pszichológusra lesz szüksége.

Bodnár a balesetről annyit mondott, hogy Nyírbátorból kiérve előzött meg egy autót és mikor a sávjába visszasorolt, már előtte volt a kerékpáros, nem tudta kikerülni.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, Bodnár László, a válogatott és a DVSC-TEVA labdarúgója augusztus 28-án, este 9 órakor Mátészalkára tartott szüleihez, amikor Nyírbátornál elgázolt egy vele azonos irányba haladó kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette. A biciklisen volt láthatósági mellény. A szonda szerint Bodnár nem ivott alkoholt. Később kiderült, hogy a kerékpáros majdnem a felezővonalnál biciklizett, a boncolás szerint pedig erősen ittas állapotban volt. A gázoló focistát pénteken egy év felfüggesztett fogházra és 250 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte a Nyíregyházi Városi Bíróság, halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt. Másfél évre a vezetéstől is eltiltották.

Hasonló videók

  • Máig nem lehet időpontot kérni a 11. kerületi szakrendelőbe ultrahang vizsgálatra. Augusztus elején számoltunk be arról, hogy fél évet kell várni, mert nincs elég  szakorvos. Akkor a kormányhivatal azt ígérte, intézkednek és akár más szolgáltatókat is kijelölnek a kerületieknek. Ismét időpontot akartunk kérni,  azt mondták, két-három hónap múlva tudnak adni, talán februárra. Az önkormányzat szerint a megoldás folyamatban van.

  • Eddig még nem volt balesete annak a 20 éves tapasztalattal rendelkező sofőrnek, aki valódi balesetet okozott egy katasztrófavédelmi bemutató közben. A közeli iskola diákjainak tartottak mentési gyakorlatot: a szimuláció szerint egy égő autót kellett eloltaniuk, éppen ehhez érkeztek szirénázva, amikor kanyarodás közben a tűzoltóautó váratlanul az oldalára borult. Öt tűzoltó sérült meg a balesetben.

  • Az RTL Híradó sorozatot indít: azokat a településeket és fővárosi kerületeket mutatjuk be, ahol a legizgalmasabb lehet a választás.
    Magyarország harmadik legnagyobb városa, és az egyike a két megyeszékhelynek, ahol jelenleg nem kormánypárti a polgármester. Pezseg a kulturális élet, alacsony a munkanélküliség, de sokan úgy látják, a város ellenzéki vezetése miatt komoly lehetőségektől esik el. Szegedet 2002 óta a szocialista Botka László vezeti.

  • Minden jogi kérdést tisztáztak - ezt mondta a magyar jogállamiságról szóló brüsszeli meghallgatás után az  igazsgáügyi miniszter. Varga Judit szerint politikai boszorkányüldözés zajlik Magyarország ellen a migráció elutasítása miatt. Az Unió soros elnökségét ellátó Finnország európai ügyekkel foglalkozó minisztere szerint viszont erről szó sincs, pusztán meghallgatták a magyar kormány álláspontját a vitában. A DK úgy reagált: a magyarok szabadásága az eljárás tétje.

  • Elhunyt Gallai Péter, a Piramis és a Bikini együttes zenésze. A billentyűs, zeneszerző halálát a Piramis együttes Facebook oldalán közölte. Gallai Péter a '70-es '80-as években írta a Piramis zenekar több meghatározó slágerét. 65 éves volt.

  • A világgazdaság elleni iráni támadásnak nevezte a szaúdi olajfinomítóval szembeni dróntámadásokat az Egyesült Államok energetikai minisztere. Irán szerint viszont alaptalanok az ellenük felhozott amerikai vádak. Az akciót egyébként az irániak által támogatott jemeni húszi lázadók vállalták magukra, ám egyre több jel utal arra, hogy nem ők állnak a légicsapás mögött.

  • Évtizedek óta nem látott mértékben drágult hétfőn a nyersolaj a Szaúd-arábiai olajterminálokat ért hétvégi támadássorozat után. A GKI Gazdaságkutató szerint ha a létesítményekben nagyobb károk keletkeztek és hosszabb ideig tart majd a helyreállításuk, akkor Magyarországon is nagyobb mértékben drágulhatnak az üzemanyagok. A benzinért és a gázolajért szerdától ugyanannyit kell fizetni, mint most.

  • Hivatalosan ugyan csak egy Fidesz által támogatott polgármester-jelölt indul Szegeden az önkormányzati választáson, de Botka Lászlónak négy kihívója is van. Van, aki iparfejlesztést ígér, más munkahelyeket, és többen a kormánnyal való jobb együttműködést hangsúlyozzák. A jelenlegi szocialista polgármester viszont folytatni szeretné a munkát. Az RTL Híradó sorozatot indít: azokat a településeket és fővárosi kerületeket mutatjuk be, ahol a legizgalmasabb lehet a választás.

Legnézettebb videók