Műsorújság
RTL Most

Túl gyorsan hajtott a gázoló focista?

Azt még vizsgálják, hogy a halálra gázolt kerékpáros ivott-e alkholt.
A Debrecen 3-1-re verte szombaton a Nyíregyházát. Sokan mégis inkább Bodnár László miatt aggódnak.

„Sajnos, sajnos... Még a gyomrom most is remeg bele, nagyon sajnálom” – mondta Hegedűs Géza.

„Megmondom őszintén, most is borsódzik a hátam, hogy ez megtörtént. Ez remélem, nem vet rossz fényt a csapatra, meg Lacira sem, mert ő egy nagyon komoly ember” – mondta Popovics Miklós.

A meccsen nem lépett pályára Bodnár, aki péntek este ütött el egy biciklist a Mátészalka felé vezető úton. A kerékpáros azonnal meghalt, a játékost könnyebb sérülésekkel vitték kórházba. Az eddigi információk szerint a sportoló túl gyorsan hajtott. A rendőrségnek 30 napja van, hogy beszerezze a szükséges szakértői véleményeket. Az biztos, hogy a focista vérében nem volt alkohol. Hogy a biciklis ivott-e, csak a boncolás után derül ki.

„Szeretnénk kifejezni az elhunyt hozzátartozóinak a mély részvétünket. Lacit biztos, hogy nagyon megviseli, jelenleg is sokkos állapotban kórházban van” – mondta Szilágyi Sándor cégvezető.

Ezt szombat este, a Nyíregyháza elleni mérkőzés után nyilatkozta a DVSC vezetője. Bodnárt vasárnap már hazaengedték a kórházból, de a telefonja ki van kapcsolva, délutánig még a játékostársai és a klubvezetők sem érték el. Ők abban reménykednek, hogy a baleset nem befolyásolja a focista karrierjét.

„Remélem, hogy nem fogja érinteni, de még egyszer mondom, nehéz helyzet. Én azt gondolom, a válogatottban is számítanak rá, nálunk a klubnál is szeretnénk rá a továbbiakban is számítani” – mondta Herczeg András klubmenedzser.

Bodnár 2000 óta tagja a magyar válogatottnak. A csapat jövő szombaton, a svédek ellen játssza következő meccsét. A debreceni focista is ott van a keretben. Az RTL Híradó szerette volna megtudni, hogy a világbajnoki selejtezőn pályára léphet-e, de a válogatottnál vasárnap senkit nem értünk utol. A szövetségi kapitány hétfőn tart sajtótájékoztatót.

Hasonló videók

  • Az RTL Híradó sorozatot indít: azokat a településeket és fővárosi kerületeket mutatjuk be, ahol a legizgalmasabb lehet a választás.
    Magyarország harmadik legnagyobb városa, és az egyike a két megyeszékhelynek, ahol jelenleg nem kormánypárti a polgármester. Pezseg a kulturális élet, alacsony a munkanélküliség, de sokan úgy látják, a város ellenzéki vezetése miatt komoly lehetőségektől esik el. Szegedet 2002 óta a szocialista Botka László vezeti.

  • Minden jogi kérdést tisztáztak - ezt mondta a magyar jogállamiságról szóló brüsszeli meghallgatás után az  igazsgáügyi miniszter. Varga Judit szerint politikai boszorkányüldözés zajlik Magyarország ellen a migráció elutasítása miatt. Az Unió soros elnökségét ellátó Finnország európai ügyekkel foglalkozó minisztere szerint viszont erről szó sincs, pusztán meghallgatták a magyar kormány álláspontját a vitában. A DK úgy reagált: a magyarok szabadásága az eljárás tétje.

  • Elhunyt Gallai Péter, a Piramis és a Bikini együttes zenésze. A billentyűs, zeneszerző halálát a Piramis együttes Facebook oldalán közölte. Gallai Péter a '70-es '80-as években írta a Piramis zenekar több meghatározó slágerét. 65 éves volt.

  • A világgazdaság elleni iráni támadásnak nevezte a szaúdi olajfinomítóval szembeni dróntámadásokat az Egyesült Államok energetikai minisztere. Irán szerint viszont alaptalanok az ellenük felhozott amerikai vádak. Az akciót egyébként az irániak által támogatott jemeni húszi lázadók vállalták magukra, ám egyre több jel utal arra, hogy nem ők állnak a légicsapás mögött.

  • Évtizedek óta nem látott mértékben drágult hétfőn a nyersolaj a Szaúd-arábiai olajterminálokat ért hétvégi támadássorozat után. A GKI Gazdaságkutató szerint ha a létesítményekben nagyobb károk keletkeztek és hosszabb ideig tart majd a helyreállításuk, akkor Magyarországon is nagyobb mértékben drágulhatnak az üzemanyagok. A benzinért és a gázolajért szerdától ugyanannyit kell fizetni, mint most.

  • Hivatalosan ugyan csak egy Fidesz által támogatott polgármester-jelölt indul Szegeden az önkormányzati választáson, de Botka Lászlónak négy kihívója is van. Van, aki iparfejlesztést ígér, más munkahelyeket, és többen a kormánnyal való jobb együttműködést hangsúlyozzák. A jelenlegi szocialista polgármester viszont folytatni szeretné a munkát. Az RTL Híradó sorozatot indít: azokat a településeket és fővárosi kerületeket mutatjuk be, ahol a legizgalmasabb lehet a választás.

  • Megafonnal ábrázolja és komolytalannak állítja be Tarlós István kihívóit a Fidelitas a plakátjain. A kampányban viszont épp a főpolgármester érkezett ilyen eszközzel egy sajtótájékoztatóra múlt pénteken. A Fidesz ifjúsági szervezete azt írta, hogy az eset után sem változtatnak a plakátokon, mert pénteken Tordai Bence volt az, aki "provokált, zavart keltett és indulatokat szított."

  • Magyarországot megvédeni ment Brüsszelbe - ezt mondta Varga Judit igazságügyi miniszter az unió általános ügyek tanácsának ülése előtt. A testület a magyar jogállamiság helyzetéről tárgyalt, miután az Európai Parlament már csaknem egy éve elfogadta az úgynevezett Sargentini-jelentést, amely kimondta: az országban sérül a demokrácia. A DK szerint az ülésen a magyar emberek szabadságáról tárgyalnak. Az egyeztetés adásunk alatt ért véget, az eredményről később tájékoztatják a nyilvánosságot.

Legnézettebb videók