Híradó

2009.08.17. 09:22 (hétfő)

Tartozásai miatt eladná veséjét

Tartozásai miatt eladná veséjét

A négygyermekes, kétegyházi asszony tudja, hogy törvénytelen, amit tenne, de nem lát más kiutat.

A férje alig keres, az asszony 90 ezer forintot kap a gyerekek után. A pénz legkésőbb huszadikáig mindig elfogy, de volt olyan, hogy már a fizetésnapon azt nézték, miből vesznek majd kenyeret, mert azonnal egyenlíteni kellett a számlákat.

Európában és az Egyesült Államokban ugyanakkor tilos pénzért árulni a szerveket. Az asszony is tudja, hogy ez Magyarországon bűncselekmény, de nem lát más kiutat reménytelen helyzetéből.

Indiában ugyanakkor hagyománya van a szervkereskedelemnek, a szegény falvakban a legtöbb férfi már csak egy tüdővel vagy vesével él. Az interneten tízezer és egymillió euró között kínálják a szerveket. A kétegyházi Tóth Zsoltnét tízezer euró, azaz mintegy 2,8 millió forint már kihúzná a bajból. Ez éppen egy vese ára - írja a lap.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való