Híradó

2009.07.15. 19:23 (szerda)

Belélegezte a lufidarabot és meghalt

Belélegezte a lufidarabot és meghalt

Egy lufi darabkáját lélegezte be és megfulladt, a mentők már nem tudták megmenteni az életét.

Tiszavasváriban az eddigi adatok szerint egy 4 hónapos kisgyerek szenvedett életveszélyes égési sérüléseket, mikor forró étel ömlött rá. A baleset vélhetően úgy történt, hogy a gyerek nagyapja - egy 38 éves férfi - forró lecsót vett le a tűzhelyről és véletlenül a gyerekre öntötte. A fiatal nagyapa ittas volt - mondta a Független Hírügynökségnek Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A gyereket életveszélyes állapotban, mentőhelikopter vitte Budapestre. A férfi ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt indult eljárás.

Kállósemjénben egy 2 és fél éves gyerek meg is halt, miután belélegzett egy lufi-darabkát. Pápai György, az Észak-Alföldi Regionális Mentőszolgálat vezetője a Független Hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy a bejelentés idején épp a helyszín közelében tartózkodott egy mentőautó, és kiérkezésükig telefonon is próbálták a szülőknek elmondani, hogy mit tegyenek a gyerekkel. A mentő bár percek alatt odaért, a gyereken már nem tudtak segíteni, megfulladt.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való