Híradó

2009.05.02. 16:59 (szombat)

Gyerekeket ért kutyatámadás

Gyerekeket ért kutyatámadás

Délutánra sikerült megtalálni a kutyákat és a gazdájukat is.

Egy 10 és egy 12 éves gyerekek az utcán játszottak a töröcskei településrészen, amikor a két kutya -egy magyar vizsla és egy berni pásztor - feléjük szaladt. A kisfiú elesett, ekkor harapta meg az egyik kutya, a kislány megpróbált segíteni társának, de őt is megtámadták a kutyák. Mindkét gyereket a lábán kapták el az állatok, de szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszták. A sebeiket a Kaposi Mór Oktató Kórházba ellátták. Már haza is mehettek - mondta el a Független Hírügynökségnek az egyik kisgyerek édesapja.

Délutánra sikerült megtalálni a kutyákat és a gazdájukat is. Az ebek oltási könyve rendben van, így a gyerekeknek nem kell további kezelést kapniuk.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való