Híradó

2009.04.25. 17:03 (szombat)

Öt emberrel borult fel egy csónak a Tiszán

Öt emberrel borult fel egy csónak a Tiszán

Több órás kutatás után találták meg az egyik férfi holttestét a búvárok.

A part mellett találták meg a búvárok a Holt-Tiszába esett férfi holttestét. A hat méter hosszú csónakban öten ültek, és a parttól körülbelül 200 méterre borultak fel.

„Hajnali fél négykor telefonhívást kaptam egy idős horgász házaspártól, akik a Holt Tiszán horgásztak, hogy egy csónak felborult előttük és kiabálnak, valaki fuldoklik” – mondta Elek Gyula.

A borulást többen is látták, a horgászok azonnal a bajbajutottak segítségére indultak.

Két személyt egy horgásztársaság, a másik két személyt pedig egy másik horgásztársaság mentett ki, és egy személyt keresni kezdtek. Kint voltak a Tiszai Vízirendészeti Kapitányság dolgozói, halőrök, illetve búvárok

A vízbe esett férfit órákon át keresték. A búvárok több száz méteres körben vizsgálták át a folyót. Végül a helyszíntől nem messze bukkantak a holttestre. A vízből kimentett négy férfit a mentők kórházba szállították.

„A kihűlésen kívül más sérülésük nem volt, szerintem néhány óra után a felmelegítést követően haza fogjuk tudni őket engedni” – mondta Dr. Imre Anikó, ügyeletes orvos.

A rendőrség vizsgálja a tragédiát. Információink szerint az öt férfi orvhalász volt, de ezt egyelőre hivatalosan nem erősítették meg.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való