Műsorújság
RTL Most

Öt emberrel borult fel egy csónak a Tiszán

Több órás kutatás után találták meg az egyik férfi holttestét a búvárok.
A part mellett találták meg a búvárok a Holt-Tiszába esett férfi holttestét. A hat méter hosszú csónakban öten ültek, és a parttól körülbelül 200 méterre borultak fel.

„Hajnali fél négykor telefonhívást kaptam egy idős horgász házaspártól, akik a Holt Tiszán horgásztak, hogy egy csónak felborult előttük és kiabálnak, valaki fuldoklik” – mondta Elek Gyula.

A borulást többen is látták, a horgászok azonnal a bajbajutottak segítségére indultak.

Két személyt egy horgásztársaság, a másik két személyt pedig egy másik horgásztársaság mentett ki, és egy személyt keresni kezdtek. Kint voltak a Tiszai Vízirendészeti Kapitányság dolgozói, halőrök, illetve búvárok

A vízbe esett férfit órákon át keresték. A búvárok több száz méteres körben vizsgálták át a folyót. Végül a helyszíntől nem messze bukkantak a holttestre. A vízből kimentett négy férfit a mentők kórházba szállították.

„A kihűlésen kívül más sérülésük nem volt, szerintem néhány óra után a felmelegítést követően haza fogjuk tudni őket engedni” – mondta Dr. Imre Anikó, ügyeletes orvos.

A rendőrség vizsgálja a tragédiát. Információink szerint az öt férfi orvhalász volt, de ezt egyelőre hivatalosan nem erősítették meg.

Legnézettebb videók