Híradó

2019.07.10. 19:12 (szerda)

Alapvető változásokra van szükség a globális felmelegedés miatt

Alapvető változásokra van szükség a globális felmelegedés miatt

Alapvető változásokra van szükség a globális felmelegedés miatt - ezt David Attenborough mondta a londoni parlament illetékes bizottságának nyilvános meghallgatásán.

A világhírű természetfilmest megkérdezték, mit lehet tenni, hogy az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását a tervek szerint nullára lehessen csökkenteni 2050-ig. A 93 éves filmes kijelentette: nem lehetünk eléggé radikálisak ebben a kérdésben, más szavakkal: teljesen át kell alakítanunk eddigi életformánkat. David Attenborough közölte: az éghajlatváltozás soha nem látott méretű népvándorlást idézhet elő az Egyesült Államok és Európa felé, ha rosszra fordul a helyzet.

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való