Műsorújság
RTL Most

A legfiatalabb koronavírus áldozat Magyarországon egy 30 éves férfi

Meghalt egy 30 éves férfi a koronavírus miatt. Ő az eddigi legfiatalabb áldozat Magyarországon, szívbillentyű problémái is voltak. Rajta kívül még 5-en haltak meg a legutóbb közölt hivatalos adatok szerint.

Az elmúlt egy napban 937 új koronavírusos esetet regisztráltak. Folyamatosan nő a kórházban ápolt betegek száma, most 620-an vannak, közülük 38-an szorulnak lélegeztetőgépre.

 

 

Az elmúlt egy napban mintegy 10 ezer tesztet végeztek, ami azt jelenti, továbbra is nagyjából minden 10-ik levett minta pozitív.

 

 

Elkapta a koronavírust, jelenleg is intenzív osztályon kezelik Kuncze Gábort - erről ő maga számolt be a facebook oldalán. Az egykori SZDSZ elnöke azt írta, hogy a felesége is megbetegedett, őt szintén kórházban kezelik, de mindketten gyógyulnak.

 

 

Kuncze Gábor arra is figyelmeztet, hogy mindenki viseljen maszkot, mert - ahogy fogalmaz - a Covid nem finom.

A Fidesz EP-képviselője, Deutch Tamás az elsők között, kommentben kívánt neki jobbulást a Facebookon.

 

 

A Miskolci Nemzeti Színház több munkatársa is megfertőződött a koronavírussal, ezért október 5-ig minden előadás elmarad. Kedden derült ki, hogy a teátrum egyik színművésze elkapta a kórt. A napokban valamennyi dolgozón elvégeztették a tesztet.

 

 

A színház közleménye szerint több munkatársuknak is pozitív lett az eredménye. Az épület belső tereiben azonnal elkezdték a fertőtlenítést. A megvásárolt jegyeket hétfőtől lehet átcserélni, vagy visszaváltani.

Legnézettebb videók