Híradó

2015.05.07. 19:06 (csütörtök)

400 milliós stadion épül Mezőkövesden

400 milliós stadion épül Mezőkövesden

Ötezer fő befogadására alkalmas stadion épül a kisvárosi csapatnak. A kisvárosban 16 ezren élnek, a focicsapat a másodosztályban játszik. A 400 millióból készülő komplexum egy része már kész, szeptemberre fejezhetik be.

Tállai András államtitkár korábban a település polgármestere volt, most pedig a helyi focicsapat elnöke, Facebook oldalán büszkélkedett az építkezéssel, azonban  posztja már eltűnt az oldaláról. A helyiek közül van, aki örül a beruházásnak, mások azt mondják, a stadionépítésre fordított pénzt másra kellett volna költeni.

A tervek szerint itt egy ötezer fős stadion lesz nemsokára. A klub elnöke, Tállai András, a nemzetgazdasági minisztérium államtitkára Facebook-oldalán büszkélkedett is vele. Azt írta: „…higgyék el, hogy Mezőkövesd ékessége lesz és nagyon büszkék lesznek rá, amikor a gyerekeik és az unokáik fognak majd itt játszani. A létesítmény kívülről is impozáns lesz. Azt gondolom, azoknak is nagyon fog tetszeni, akik elhaladnak mellette és büszkék lesznek arra, hogy Mezőkövesden épült". Kerestük az államtitkárt, hogy a posztjáról kérdezzük, azt válaszolta: az országban megvalósuló fejlesztések a helyi lakosok, a magyar emberek érdekeit szolgálják, és egy jóérzésű lokálpatriótát is büszkeséggel töltenek el.

A városban 16 ezren élnek. Megkérdeztük a helyieket, mit szólnak ahhoz, hogy ötezer fős stadionuk lesz.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való