Házon kívül

2014.01.29. 23:40 (szerda)

Viktor, aki álmokat vált valóra

Viktor, aki álmokat vált valóra

Munkaidőben trolivezető, de amikor végez, olyan programokat szervez kerekesszékeseknek, amelyeket senki más. Mindezt csak azért, mert jót akar tenni. Hogy miért? Ő maga meséli majd el.

Viktor 20 éve trolivezető, és mondhatni, átlagos életet él. Az édesanyjával lakik egy panellakásban, végzi a munkáját, de amikor szabad ideje van, olyan programokat szervez kerekesszékeseknek, amilyeneket senki más. Leviszi őket a Balatonra naplementét nézni. Elviszi őket korcsolyázni. Kölcsönkér egy trolit, és városnézésre indul velük. A legtöbbünknek ezek nem lennének nagy dolgok, ám Viktor ismerőseink azok: olyan élményeket szereznek, amilyenekről korábban csak álmodtak. És hogy Viktor miért csinálja mindezt? Fehér Krisztinának mesélte el.

Nézze meg a Házon kívül riportját itt!

A korábbi adások riportjait itt megnézhetik >>>

Nézze meg a teljes adást az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való