Házon kívül

2012.11.07. 23:20 (szerda)

Hogyan vigyázhatunk az értékeinkre?

Hogyan vigyázhatunk az értékeinkre?

Riporterünk egy volt rendőr segítségével megmutatja, hogyan vigyázhatunk az értékeinkre, és áldozatok mesélik el, hogyan rabolták ki őket, miközben utaztak.

Amikor valaki a tömegközlekedés közben a telefonját nyomogatja, eszébe se jut, hogy bármi veszély fenyegeti. Aztán hirtelen valaki, kikapja a telefont a kezéből, és kiugrik az éppen záródó ajtón. Aki látta erről a pofátlan lopásról szóló amatőr videót a neten, annak nyilván átfutott a fején, hogy ez vele is simán megtörténhet. A tolvajon látszik, hogy jól begyakorolta a koreográfiát, ha egy másodperccel előbb vagy később ugrik, már nem jön össze neki az akció.

Vajon hogyan lehet az ilyen lopások ellen védekezni? Mit mesélnek azok, akik átéltek hasonló lopásokat? Fehér Krisztina, a Házon kívül riportere az áldozat és a tolvaj szerepében is kipróbálta magát.

Nézze meg a Házon kívül riportját!

A korábbi adások riportjait itt megnézhetik >>>

Nézze meg a teljes adást az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való