Házon kívül

2012.01.10. 22:50 (kedd)

Meglátogattuk a felgyulladt kisfiút

Meglátogattuk a felgyulladt kisfiút

Megverte az osztálytársa, hazament, aztán felgyulladt a kertben a 10 éves Attila. A kisfiú hónapokig lábadozott, és a napokban mehetett haza a romos házba.

Három testvérrel találkoztunk egy romos Tolna megyei házban. Egyikük, Attika az ősz elején a kertben játszott, és valahogy, máig nem tudni hogy, belobbant a kezében lévő benzinespalack. Hogy miért játszott ezzel, azt sem tudni, mert a kisfiú azóta sem beszél a történtekről. Egyik testvére, Jankó vette észre, hogy mi történt, és rohant, hogy eloltsa Attikát, aztán rohant az anyjához, hogy szóljon. Jankó azóta is nyugtatóval tud csak elaludni. A három kisfiúval és édesanyjukkal Moskovics Judit találkozott.

Nézze meg a Házon kívül riportját!

A korábbi adások riportjait itt megnézhetik >>>

Nézze meg a teljes adást az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való