Műsorújság
RTL Most

Hagyó Miklós házi videói

Celebritásokkal barátkozott, fővárosi cégek vezetői legyeskedtek körülötte. Cikk született arról, hogy megmentette egy újságíró életét. Hagyó a Házon kívülben!
EXTRA: Hagyó, a bulvárhős!

Így építette imázsát Hagyó Miklós - Ki mutatkozott szívesen eddig a szocialista politikussal? És vajon most is vállalják-e a barátságot Hagyó Miklóssal?Memutatunk exkluzív videófelvételeket és fotókat többek között a túráiról.

" Ő olyan, mint egy jókedvű puncsfagyi, nem? Tehát így szaladgál föl-alá... Nekem ezzel egyébként semmi bajom nem lenne, csak ne közpénzből csinálná az egészet" - mondta róla Hammer Ferenc, média-szociológus.


Parkolási mizéria - Áshatnak az autósok, ha helyet akarnak találni, pedig rendesen fizetnek a parkolásért. Ellepte a hó a parkolóhelyeket, amikért beszedik a pénzt, de ha takarítani kéne, akkor nincs, aki csinálja. Ha több vidéki városban megtalálták a megoldást, Budapesten miért lehetetlen?

Szomáliai nincstelenek Budapesten - Az afrikai melegből a hideg és havas Blaha Lujza térre. Szomáliai hajléktalanok Budapesten, akiknek se pénze, se munkája, ezért köztereken vagy hajléktalanszállókon húzzák meg magukat. Férfiak, nők és gyerekek, akik Magyarországon ragadtak, de nem zavarják őket a mínuszok.


Részletek a Házon kívülben február 11-én, csütörtökön 23.15-kor!

Várjuk leveleiket a hazonkivul@rtlklub.hu e-mail címre, vagy a 1222 Budapest, Nagytétényi út 29-es postacímre. A műsor telefonszáma 38-28-442.


A korábbi adások riportjait itt megnézhetik >>>

Nézze vissza a teljes adást az RTL Moston!

Hasonló videók

Legnézettebb videók