KERESÉS search-close

Ők a pszichológusok, akik megalkották a párokat

szerző:
2017.04.20. 09:00

Bemutatjuk a négy szakértőt, akik az összes tudásukat és tapasztalatukat bevetették azért, hogy olyan párosokat állítsanak össze, akiknek minden adott ahhoz, hogy megtalálják a szerelmet és a boldogságot közösen.

Soós István, tanácsadó szakpszichológus:


„Ez a műsor nekem nagyon megtetszett, nagyon lelkes lettem.”

 

Rozs Erika, szexuálpszichológiai szakpszichológus:


„Ez a műsor egy igazi szakmai kihívás a számomra. Látatlanul kell megjósolnom azt, hogy két ember kémiailag összeillik-e egymással, hogy a szerelem fellobban-e közöttük. (…) A tudomány sok mindent meg tud már mondani.”

 

Gaál Viktor, pszichológus:


„Számomra ez a műsor egy nagyon érdekes kísérlet. Ugye valójában arról van szó, hogy leteszteljük, hogy a pszichológia tudománya hol tart most, hogy mire vagyunk képesek a pszichológia segítségével. Vajon be tudjuk-e jósolni, hogy kik azok az emberek, akik látatlanul összeillenek, és akik között működhet a kémia?!”

 

Gál Béla, klinikai szakpszichológus:


„...ez egy a kultúránktól idegen ismerkedési forma. Szakemberek a pszichológia módszereivel próbálják az összeillésüket vizsgálni. Ez egy kedvenc területe a pszichológiának…” 

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való