Műsorújság
RTL Most
Limbacher Domokos
Limbacher Domokos

Kor: 31
Foglalkozás: társasházkezelő és vállalkozó
Végzettség: érettségi
Magasság: 190 cm


Legjobb tulajdonságaid:
Őszinteség, intelligencia, önzetlenség.


Legrosszabb tulajdonságaid:
Késés, lassúság, restség


Mi taszít leginkább egy nőben?
Hazugság, önzőség, szex mellőzése, vastag testalkat, 180 cm feletti magasság, görbe orrnyereg.


Leghosszabb kapcsolatod:
6,5 év


Utolsó kapcsolatod vége:
10 hónapja


Szeretnél gyereket?
Igen


Hobbi:
Zene, gépjárművek, szex, gyorshajtás.


Milyen az ideális nő számodra?
Legyen őszinte, önzetlen, szép, sugárzó tekintete és mosolya.


Mi a legfontosabb külsőleg egy nőben?
Szép arc, vékony testalkat, ’B’ mellméret.


Mi volt életed traumája?
Hogy megszülettem. És amikor egy rosszindulatú rendőr elvette az unokaöcsém esküvőjén a kocsim forgalmiját.

Mi a legkedvesebb vagy leglenyűgözőbb dolog, amit valaha mással tettél?
Volt egy hosszú párkapcsolatom, amiben az első öt év teljesen lenyűgöző volt. Egy lánynak megmutattam, hogy mi az élet úgy mindenestől - teljes erőbedobással, nagyon lassú meghódítás részeként. Nem is gondolta volna, hogy neki lehet komoly párkapcsolata, de ez eléggé az lett, és ez miattam történt.

Történt már olyan dolog az életedben, amit örökre elfelejtenél vagy megmásítanál?
Igen, de rajtam kívülálló okok miatt, ezért én azt nem tudom megváltoztatni, hogy egy rosszindulatú rendőr elvette a kocsim forgalmiját és rendszámát. Ez sokkhatásként ért, mert esküvő közben voltam: fehérrel fellobogózott kocsi, ünneplő, és semmi okot nem adtam a szabálytalan közlekedésre, de mégis kiszedett, és mégis csak - a számok miatt - szanaszét büntetett. Úgyhogy ezt kitörölném, megváltoztatnám, de persze csak ha komolyabb erővel lehetne, mert én ott nem tudtam volna máshogy viselkedni. 
Amit meg tudnék változtatni, az is kocsi téma: ráhajtottam egy bazalt kőre, ami szétverte a luxusautóm alját és óriási kárt csinált. Akkor ott arra gondoltam, hogy fékezni kell, és nem tudnám kikerülni, de amúgy ki tudtam volna, vagy tudtam volna lassabban menni. Azt megváltoztatnám.
Tulajdonképpen azon is változtatnék, hogy elvégezhetném az egyetemet időben, amit még most se fejeztem be, és ez egyre nagyobb gondot fog okozni, hogy egyre felnőttebben kell elvégezni.

Milyen volt életed legcikibb randija?
Az 14 éves koromban volt, amikor a lány meg akart csókolni, én meg még annyira kisfiú voltam, hogy úgy voltam vele, hogy majd, ráér. Ez egy elég ciki randinak sikerült, hiszen a lány furán élte meg, hogy ő akar valamit, én meg nem. De ez pusztán a koromból adódott, hogy akkor még nem annyira tudtam, hogy hogy kell hozzáállni egy nőhöz. 

Milyen volt életed legjobb randija?
Este egy szórakozóhelyen, egy baráti társaság részeként ismeretlenül tekintettem meg a későbbiekben barátnőmé lett lányt. Az is lassan történt beszélgetéssel, italozással, tánccal kezdődött, majd éjfél környékén csók is volt. Hajnalig úgy beszélgettünk, hogy ténylegesen sok információ csere történt, teljes volt a harmónia, sétáltunk. Reggel pedig egy romantikus gyorséttermi reggelivel végződött a randi. Majd 8:00-kor alvás és kipihentség nélkül a világ legboldogabb embereként mentem munkába, hiszen randiztam az elmúlt 12 órában.

Mi a hosszú párkapcsolat/házasság titka?
Harmónia a két ember között, az egymásra való odafigyelés. Fontosnak tartani azt a prioritást, hogy figyelni a másikra, hogy a másik mitől boldog, vagy a másik mit akar. Tulajdonképpen a boldog és hosszú párkapcsolat titka az önzetlenség.

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo