Műsorújság
RTL Most
Gerő Adrienn
Gerő Adrienn

Kor: 26
Foglalkozás: műkörmös
Végzettség: középiskola
Magasság: 172 cm


Miért jelentkeztél a műsorba?
Extrán válogatós vagyok. Arra vágyom, hogy tartozhassak valakihez.


Legjobb tulajdonságaid:
Vicces vagyok, megbízható és kedves.


Legrosszabb tulajdonságaid:
Nincs ilyen. Ha éhes vagyok, mérges vagyok.


Mi taszít leginkább egy férfiben?
Ha alacsonyabb, mint én.


Leghosszabb kapcsolatod:
4 év


Utolsó kapcsolatod vége:
2 hónapja


Szeretnél gyereket?
Igen, hármat.


Hobbi:
A munkám, zenehallgatás, foci, lövészet és kocsikázás.


Milyen az ideális férfi?
Legyen figyelmes, vidám és megbízható.


Mi a legfontosabb külsőleg egy férfiben?
Minden: Szem, száj, orr, haj, fogak, kéz.


Mi a legkedvesebb vagy leglenyűgözőbb dolog, amit valaha mással tettél?
Például a 2016-os karácsony, amikor megszerveztem a jótékonysági napom. Próbáltam összegyűjteni azokat az ismerőseimet, akiknek van valamilyen cége, étterme. Elvittem 70-80 gyereknek és szüleiknek ruhákat, könyveket, ételt. Adományokat gyűjtöttem, amiket el lehetett hozzám hozni, vagy elmentem érte. Nagyon sokat szerveztem és foglalkoztam vele. 
Emellett anyukámért már elég sok mindent megtettem, viszont ami még nagyon lenyűgöző, az az, hogy most arra készülök, hogy vegyek neki egy autót, hogy tudjon vele járkálni. Én úgy foglalkozom az édesanyámmal, mintha ő lenne az én gyerekem, mert én jelen pillanatban energikusabb vagyok, többet dolgozom, több pénzem van, mint neki. 


Történt már olyan dolog az életedben, amit örökre elfelejtenél vagy megmásítanál?
Volt olyan párkapcsolatom, aminek hamarabb kellet volna véget vessek. Azt megváltoztatnám, hogy mondjuk nem 4 évig tartana, hanem csak 3 vagy három és fél, amíg jó volt. Vagy például a legutóbbi párkapcsolatomban nem adnék egy fityinget sem az exemnek.


Milyen volt életed legcikibb randija?
Ültem az étteremben, szép ruha, smink, haj. Az ember odafigyel, hogy szépen egyen, igyon, de félrenyeltem a teát, és egy pár cseppet kiköptem a levegőbe, ami párafelhőként került az asztal közepére.
Egy másik alkalommal besétáltam egy étterembe, ahol nagyon megtetszett egy férfi. Kértem a pincértől egy szalvétát, ráírtam a számomat és a nevemet, majd megkértem, hogy menjen oda ahhoz az asztalhoz, és adja oda neki. Felhívott, találkoztunk, és hát nálam alacsonyabb volt a fazon, de ezt nem láttam, mert ült az asztalnál. Úgy voltam vele, hogy fogtam a fejem, hogy „neee! kérlek ne!”
De volt olyan is, amikor hátast vágtam séta közben: beakadt a sarkam, ki akartam szedni, és elestem.


Milyen volt életed legjobb randija?
Az volt igazából, hogy láttam egy férfit a neten, aki pont olyan, amiről álmodozom. Külsőre úgy nézett ki, hogy elolvadtam tőle. Két-három hónappal később bejelölt, pedig nem mondtam el senkinek. Visszajelöltem, írt, hogy „mi újság, milyen szép lány vagy”. Wow, mondom ez most vicc, vagy mi? Beszélgettünk és találkoztunk. Az első találkozó úgy volt, hogy nagyon fáradt voltam, mert épp hogy csak végeztem a munkával, csapzottan odarohantam, hogy azért mégse legyen az, hogy nem tartom be a szavam és lemondom az utolsó pillanatban, de azért nem akartam ott tölteni sok időt sem. Pedig odáig voltam a pasiért. Utána volt az első randi, amikor teljesen elolvadtam tőle. Ettünk, ittunk, már az étteremben is közel engedtem magamhoz. Megkaptam az álmomat, a vágyamat.


Mi a hosszú párkapcsolat/házasság titka?
Közös célunk legyen, például a család. Én nagyon szeretek tervezni, ezért fontos, hogy a párommal is próbáljuk megtervezni, hogy hogy fog kinézni az elkövetkezendő 40-50 év, és a legfontosabb szakaszok egyezzenek. Ha mondjuk én 3 év múlva szeretném az első gyereket, akkor ő is. A lényeg, hogy ha eltervezzük a mérföldköveket, azok egy helyen legyenek.
A másik, hogy tudjunk együtt élni. Egy rendetlen pasival nem tudnék együtt élni, megkeserítené az életemet. 
Tudjunk beszélgetni - minden ezen dől el. Legyünk figyelmesek, megbízhatóak. Kellőképpen közel tudjunk kerülni egymáshoz. Mi legyünk a világ legjobb barátai, legjobb testvére – mindenben ő legyen az az ember, akihez fordulhatok. Ha baj van, vagy ha minden szuper. Átveszi mindenkinek a szerepét, ő az, aki legfontosabb és az első.
Az is fontos, hogy érezzük jól magunkat. Tudjunk együtt szórakozni, elengedni magunkat. Meg tudjuk nevettetni egymást. Ha szórakozni szeretnénk, ne az legyen, hogy menekülök a barátnőimhez, vagy ő a barátaihoz.
Őszintének kell lenni a másikhoz. Elmondani azt, hogy mi jó és mi rossz. Építeni kell folyamatosan és szépíteni a másikat, emelni az égbe, hogy minél jobban érezze magát a bőrében.
Folyamatosan kedveskedjünk egymásnak és legyünk hálásak. A legfontosabb, ha egy ember el tudja mondani a másiknak, hogy köszönöm.

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo