Műsorújság
RTL Most

7 sztereotípia arról, amit a pasik vonzónak találnak a nőkön

Nagyon nehéz egy nőnek úgy felépíteni egy boldog és harmonikus kapcsolatot egy férfival, hogy ezek az előítéletek már beleégtek az agyunkba, amik ráadásul a cselekedeteinket is meghatározzák.


1. Sokat megmutató ruhák


A hölgyek gyakran a legszexibb öltözéküket veszik fel, amikor fel akarják kelteni egy férfi figyelmét: mély dekoltázs, miniszoknya, élénk színek, szűk ruhák.


Tény: Ha nemcsak egy benyomást akarsz kelteni, hanem találkozni is akarsz álmaid pasijával, a ruháid szexualitását csökkentened kell több eleganciával és nőies részletekkel. Egy szexi kis szoknya nyilvánvalóan feléleszti a szexuális vágyat, de ekkor a férfi nem azt látja, akiről gondoskodni szeretne…

 

 


2. Modell külső


Ez az a mítosz, ami lányok millióit kínozza világszerte diétákkal, és amiknek köszönhetően kés alá fekszenek. Miközben a tökéletességre vágyunk, és fejvesztve próbáljuk lemásolni valaki másnak az arányait, hajviseletét, orrát, az eszünk mellett ideintitásunkat is elveszítjük.


Tény: A gyönyörű megjelenés nyilvánvalóan az első dolog, amit a férfiak vonzónak találnak. Imádják a szép hajakat, a ragyogó bőrt, és az igényes öltözködést. Egy férfi szereti, ha egy nő tudja a szépségápolás rejtelmeit, de mindeközben önmaga marad azáltal, hogy elfogadja saját tulajdonságait és nem kezdi vakon másolgatni az idealizált átlagot.


3. Túlzott függés a férfitől vagy mértéktelen függetlenség


Néha a nők azt gondolják, hogy minden férfi, aki párkapcsolatot szeretne, a gyengébbik nem képviselőinek pénzügyeit is kezelni akarják, döntéseket akarnak hozni helyettük, vagyis a menedzserüknek képzelik őket. Néhányan pedig a másik végleteket gondolják: túlzottan függetlenek akarnak lenni és csak saját magukra támaszkodnak.


Tény: Amikor két ember megbízik egymásban, segítenek egymásnak és nem félnek elfogadni a támogatást, boldog kapcsolatot tudnak kialakítani. Természetesen a férfiak meg akarják óvni és gondoskodni akarnak azokról, akiket szeretnek, de a nőknek meg kell őrizniük saját véleményüket. 

 

 

 


4. Áldozat, avagy túlzott alárendeltség


Néhány nő teljesen megfeledkezik saját életéről és az univerzum középpontjába szíve választottját helyezi. Azt gondolják, hogy ez az áldozat az, amit a pasik akarnak. Ez azért van, mert a fókuszt egy személyre összpontosítják, aki valószínűleg gyorsan elveszíti az érdeklődését ebben a szituációban.


Tény: Egy férfit az vonz, ha egy nőnek megvan a saját érdeklődési köre és hobbija. Nagyon fontos, hogy ezeket a párkapcsolatban is meg kell őrizni, és nem szabad elveszíteni egy másik ember miatt.


5. Kifinomult szexuális élet


Ez egy széles körben elterjedt mítosz, hogy azok a nők a legboldogabbak egy párkapcsolatban, akik tapasztalt szexistennők, és minden trükköt tudnak az intim élvezetekről.


Tény: A szexuális harmónia lényeges egy boldog kapcsolatban, de ennek semmi köze a kifinomultsághoz. Amit a férfiak leginkább értékelnek, az a szexuális kompatibilitás, érzékenység, és a képesség az élvezetre, illetve a vágy, hogy örömet okozzon számukra a nő.


6. Buta viselkedés


Sokan azt hiszik, hogy a férfiak nem szeretik az okos nőket, ezért természetellenesen, ügyetlennek és komolytalannak tettetik magukat, hogy felkeltsék az érdeklődésüket.


Tény: Tanulmányok támasztják alá, hogy a buta nők csupán egy egyszerű ok miatt kelti fel a férfiak figyelmét: elérhetőbbek a számukra, ami a szexet illeti. A férfiak, akik erős és komoly párkapcsolatot szeretnének, az okos nőkhöz vonzódnak.


7. Túlságosan csillogó smink


Néhányan azt gondolják, hogy minél több a smink, annál vonzóbbak a pasik számára.


Tény: Egy tanulmányban férfiak és nők kaptak képeket különböző sminket viselő hölgyekről. Mind a két nem többsége egyetértett abban, hogy a kevesebb több.

 

 

Forrás: FYI
Fotók: Pixabay/shevacreations, Pixabay/nastya_gepp, Pixaby/chriscarroll071158

Legnézettebb videók