KERESÉS search-close

Dr. Tóth a sípályán "rendel"

szerző:
2015.01.15. 14:21
Visszatér az RTL Klub képernyőjére Dr. Tóth Tamás, de előtte még a Dolomitok lejtőin sportolt Nagy Feróval.
Dr. Tóth a sípályán
Tamással néhány sportos napot töltött el a Havazin műsorvezetője, Nagy Feró Sextenben. Az észak-olaszországi Dolomitok völgyében található síterep télisport- és hegymászóközponttal várja a sportolni vágyókat. A terep adottságait természetesen a két sportos híresség is kipróbálta. Előbb a síelés és snowboardozás került terítékre, és kiderült, Dr. Tóth nem csak a szavakkal bánik jól, hanem a deszkával is, később pedig egy felejthetetlen szarvaskaland, és egy vakmerő vállalkozás, nevesül a falmászás fokozta hőseinkben az izgalmakat. Tamás dacolva a viharos időjárással, nem adta fel a küzdelmeket, hiszen mint kiderült egykor az Északi-sarkon is edződött, nem mindennapi élményeit pedig a Havazinban meséli el.

Szélsőséges időjárásnak voltak kiszolgáltatva a Világkupa futamokon induló sízők is. A nagy szél miatt törölni kellett a nők mindkét versenyszámát az ausztriai Bad Kleinkirchheimben. Mindeközben a szervezők a svájci Adelbodenben mindent megtettek annak érdekében, hogy az eső, a hó és a köd rombolásai ellenére egy szoros versenyt rendezhessenek a férfi Világkupa mezőnynek. A Havazin összefoglalja a legizgalmasabb eseményeket, és beszámolunk a magyar fiatalok sikereiről is, akik a romániai Predealban, a nem alpesi országok bajnokságán állhattak dobogóra.

Havazin szombaton, 12:35-től az RTL Klubon

A havas magazin adásait visszanézheted az RTL Moston.

További információk a www.havazin.hu-n!
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való