Műsorújság
RTL Most

Spiritualitás és újabb aranygomb

Kovács Patrícia azt ígérte, szigorú lesz, és nem igazságos, Horgas Eszter ezzel szemben szigorra és igazságosságra hangolta magát, Linczényi Márkó pedig vajszívvel ült be zsűrizni a negyedik adásba. Ezúttal is jutott bőven a savból és hátbaveregetésből is, az egyik induló pedig annyira lenyűgözte a műsorvezetőket, hogy az aranygombbal egyből a döntőbe katapultálták. 

Fricska 

A tánctrió tagjai már komoly gyakorlattal a hátuk mögött érkeztek, mivel korábban a brit Got Talent-ben is kipróbálták magukat. A srácokra még a szőrös szívű Simon Cowell is igent mondott. Nézzék csak:
 

A géppuskalábú srácok odakint nem jutottak be a döntőbe, azonban hátha hazai pályán jobban boldogulnak majd. Erre egyelőre minden esélyük megvan, hiszen a zsűritagokat lenyűgözte a hazai néptáncba oltott szteppelés, és négyszeres igennel küldték őket tovább.
Linczényi Márkó szerint szabályosan felrobbantották a színpadot.

A hibrid táncos műfaj egyébként a csapat mottóját követi:

"Meg szeretnénk hagyni a magyar néptánc tisztaságát, de ugyanakkor valami modernet szeretnénk létrehozni."
 

Akikért érdemes élni

Csuja Imre így summázta látottakat, nem is csoda, hiszen a zsűritagok csak úgy szórták nekik az igeneket.

Estilo Libre


Így táncoltak:
 


Nagy Jonathan


A lenti videóban többet is láthat:
 


Welldance


Cats Dance Team


Bartendaz Hungary


Nézze, hogyan tekeregtek a rúdon!
 


Selybi Dávid


Sajnos mindent nem tudunk belegyömöszölni a véges műsoridőbe, azonban ha szeretné megnézni, mit villantottak a Got Talent színpadán, klikkljen a ide, és szemezgessen az adásból kimaradt jelenetek között.
 

Csoki & Hipo

A duó tagjai végre síkra szálltak, hogy visszaadják a hírhedt férfi viselet, a zokni-szandál megbecsülését. Üzenetüket dalban mondták el, a produckiónak pedig akkora elánnal mentek neki, hogy még akkor sem lehetett őket lelőni, mikor mind a négy zsűritag rányomott a nagy piros X-re.
 

Got Talent-es szárnyalásuk tiszavirág életű volt, de ha csak egyetlen ember szandálhordási szokásait sikerült megváltoztatniuk a szereplésükkel, már tökéletesen megérte eljönniük. De amit a színfalak mögött műveltek, az még ennél is durvább volt:
 


A David Lynch életművét idéző produkcióknak azonban még távolról sem volt vége. Sokszor nehéz volt eldönteni, hogy zseniális paródiának vagy inkább komolyan gondolt, de rettenetesen kínos performansznak vagyunk-e épp szemtanúi.
 

Akiknek nagyon nem sikerült :(

Hiába ígért Linczényi Márkó vajszívű zsűrizést erre az alkalomra, azért akadtak, akiknek a jószándék ellenére is sikerült csont nélkül kiesniük a meghallgatás végén. Nagyon akarták, de sajnos fennakadtak a sűrű szitán.

Fábry Pál
Pedig élő és makett-kecskét is hozott magával, akik közül az egyikkel fajokon átívelő szerelmi kapcsolatot is sikerült kialakítania. Vonzalmuk tragikus végének fájalmát énekelte meg a Got Talent színpadán, aminek négy vaskos nem szavazat lett a jutalma. Talán idősödő Woody Harrelson-hasonmásként nagyobb sikereket érhetne el, ki tudja.Körömi István
Aki tudja, hogy a Tévémaci-imitátor vajon miért húz elő egy Eric Cartman figurát a pólója alól, az feltétlen írja meg kommentben!Mersits László és Bódi Gergő
A duó tagjai bravúros módon megalkották a hasbeszélés nélküli hasbeszélést. A pikachus póló és a mesterien megkötött nyakkendőcsomó sem volt elég a továbbjutáshoz, pedig az utóbbit még Linczényi Márkó is megdicsérte.Jóga Hahota Klub
A csapat tagjainak célja a közönség bármi áron történő megnevettetése volt. Azonban nem viccmeséléssel próbálkoztak: ha kellett, ők nevettek helyettük. Horgas Eszter mókás helyett inkább ijesztőnek találta a hátborzongató hahotákat, de a többi zsűritag sem szavazott igennel, itt pedig sajnos az nevet, aki utoljára nevet.
Linczényi Márkó egyébként saját bevallása szerint pontosan ilyennek képzelte el a poklot, úgyhogy ennek a történetnek sajnos nem mosoly lett a vége.
 


Univerzum Lányai
A hastánc jellegű koreográfiával nevező páros tagjai állításuk szerint nem kevesebbre vállalkoztak, mint hogy megosszák velünk az univerzum energiáit. Ez olyan jól sikerült, hogy nekik már sajnos nem is maradt elég a továbbjutáshoz.Inid Drag Dancer
Az "odarakós drag-kanca" szólótánc nem győzte meg a zsűritagokat. Pedig igazán odarakós volt:Stefánkovits Stefánia
A jógatánc feltalálója mezítláb adta elő produkcióját. Elmondása szerint tánc közben maga az életöröm járja át a testét, így legalább abban biztosak lehetünk, hogy ő jól érezte magát.


 

Aranygombot érő produkció

Füry Ferenc a What does the fox say c. gigaslágerrel nevezett, mert úgy érezte, akad ráció az énektudása fejlesztésében. Valóban parádésan mentek neki a különböző állathangok:
 

A hahotázó jógaklubbal szemben ez a produkció tényleg megnevettette a zsűrit, azonban végül mégsem juttatták tovább.

Ekkora avatkozott közbe Dombi, akinek az első másodpercben belopta magát a szívébe Füry Ferenc dala. Habozás nélkül fel is használta hát a műsorvezetők egyetlen aranygombnyomási lehetőségét, és rátenyerelt a döntőt jelentő arany féldömbre. A hétgyermekes apukával tehát még biztosan találkozni fogunk! 

KongattackA csapat vélhetőleg a Hurra Torpedo munkásságából inspirálódott, és brutális szójátékot választott névül, végül csont nélkül jutottak tovább a művészi hűtőajtó-csapkodással.

 
 

Szacskó Dániel

Palotai párzási táncát egyenesen Horgas Eszternek dedikálta, de a többi zsűritag is zavarba jött tőle. Ennyi ágyékmozgást rég láthattunk. 

Sajnos nem volt elég a továbbjutáshoz.
 

Szexiosztag

Yilssom Heels


Lólé Alicia


Twerkout


Twerk Team Hungary


Ha tetszett a látvány, nézze meg monumentális riszálási összeállításunkat!
 

Molnár Nikolett

Kata-valami

Menyhárt Tamás posztmodern zenés jellegű duója a kínánós feleségről adott elő egy dadaisztikus balladát. A műalkotás születéséről Horgas Eszternek azonban más volt a véleménye, mint Menyusnak, meg is jegyezte, hogy szerinte lélekromboló volt a produkció, amin Menyus kiakadt és elküldte melegebb éghajlatra a fuvolaművészt.
 

Aztán pedig elszavalt egy kortárs verset, új szintre emelve ezzel a slam poetryt:
 
 

QuarzboxA srácok pozitív értelemben vett porhíntéssel indultak indultak a Got Talenten, ugyanis homokrajzolással foglalkoznak.
Így néznek ki munka közben:A zsűri imádta őket, úgyhogy a következő körben is találkozni fogunk velük.Ha lemaradt az adásról akkor se csüggedjen, mert ide kattintva bármikor megnézheti!

Legnézettebb videók