Műsorújság
RTL Most

Ők 30-an a Got Talent legjobbjai

A mostani adás végén végre kiderül, hogy az öt aranygombos mellett kik jutnak be az élő show-kba. De történt még sok minden más is.
Aki akár egy percig is azt gondolta, hogy az utolsó válogató adásra elfogynak az igazán lehengerlő versenyzők, bizony óriásit tévedett!

MC Kovi

Anyakönyvezett nevén Kovács Attila megkoronázta önmagát a mulatós királyává, amihez nem tudjuk, mit szól például MC Hawer vagy Kis Grofó, mindenestre saját bevallása szerint már komoly falunapos karriert tudhat már maga mögött. Annyira komolyat, hogy a biznisz indokolttá tette, hogy névjegykártyát csináltasson magának: egy "iskolait" és egy "mulatósat".

Úgy szórja a névjegyét a közönség közé, mint gengszterek a százdollárost:De íme közelebbről:Ezt bárki irigyelné.Sajnos az elemi erejű svung kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz, ugyanis sem a No roxa áj hangjait, sem pedig az ütemete nem sikerült pontosan eltalálnia, de Kovács Patríciánál sikerült szó szerint ott hagynia a névjegyét, más szempontból viszont nem igazán.
 

Habók János a nevével ellentétben nagyon is összeszedett bűvészprodukcióval bűvölte el Horgas Esztert.Aki nagyon örült annak, hogy megtalálta a füle mögött rejtőző tollat:
 
 

Nagy Lora Szonja

Az alig 10 éves Lora úgy gurult, mint egy labda:Repültek is az igenek.

Ha érdekli, mi mindent csinált a színpadon, itt megnézheti:
 


 

Orbán Gábor

A bicikliakrobata még tulajdon barátnőjére is majdnem ráhajtott a siker érdekében, de persze végül nem történt személyis érülés, úgyhogy találkozni fogunk vele a következő körben is.
 
Niable Doriane csont nélkül énekelte be magát a továbbjutók közé.

A teljes produkcióját itt nézheti meg:
 
 

Tűzmadarak

Ha Ön sokat álmodozott már arról, hogy egyszer képes lesz kinyomni a saját testsúlyát, akkor eléggé irigy lesz, ha megnézi ezt a videót:
 
 

Tudta, hogy Magyarországnak van saját Jamiroquai-zenekara? Ha nem, akkor nézze meg ezt a videót:
 

A R3D Zone tagjai talán nem sejtették, hogy éppen ők robbantják ki a zsűritagok első véresebb vitáját.A táncos produkcióért cserébe három igent és egyetlen nemet vihettek haza.
 

A nem Horgas Esztertől érkezett. De közel sem ők voltak az egyetlenek, akikre könyörtelenül lesújtott a Horgas Eszter-i vasszigor:
 


Kérlelhetetlensége miatt annyira kiborult tőle Csuja Imre, hogy még egy kis b*zmeg is mkicsúszott a száján, amivel vérig sértette Esztert. 
 

Végül a szakmai vita szipogós öleléssel zárult:Íme még páran, akik sok igent zsebeltek be, Horgas Eszter kegyeit viszont egyáltalán nem sikerült elnyerniük:

Pétervári Jázmin


Ilauszki Katalin és kutyusa


Valószínűleg a Blasting Style frontasszonya sem fogja vitrinbe tenni a zsűritag mondatait, aki kora miatt nézte ki a fiatalabb táncosok gyűrűjéből.Aztán a nem-cunami csillapodni látszódott, olyannyira, hogy Horgas Eszter ellőtte egyetlen aranygomb-lehetőségét is.

Talamba

Igen, az ütős csapat lett a szerencsés aranygombos. Itt azt is megnézhetik, mivel érdemelték ki:
 

Amíg a avresenyzők a továbbjutásért küzdöttek, Balázs és Dombi kecses talajtornával töltötték az időt:
 
Ha azt hitte, mindent látott már? Pedig a java csak most következik!A trash műfajának Dosztojevszkije saját regényfolyamából adott elő egy részletet. Így kell szólóban előadni egy sokszereplős talkshow-jelenetet:
 

Erre az adásban nem csupán hagyományos bűvészek tették tiszteletüket. Ha unja már a mezei szemfényvesztést, akkor biztosan szívesen nézegeti majd Király Richárdot akció közben, a Got Talent versenyzője ugyanis az electroboogie-t kombinálta a bűvészkedéssel és a remegő kézzel.Ennek sem lett továbbjutás a vége:
 

Nem úgy, mint Milák Mózes esetében, aki olyan átáléssel énekelte a Jézus Krisztus Szupersztár egy részletét, hogy Kovács Patrícia azonnal rátenyerelt az aranygombra:Íme a legendás musical olyan érzelmesen, ahogyan még talán sosem láthatta:
 

Buda Julianna


A robottáncos bűvészkedés után a műfaji horizontunk tovább szélesdhetett egy bartender-szertornásznak köszönhetően. Reméljük, élesben azért nem így keveri a piákat, különben nagyon sokáig kell sorban állni egy-egy felesért:
 

A halálosan komolynak kinéző Havasi István gyorsan ledobta az ékszíjat DJ Bobóra, és olyan retro bulit csapott a stúdióban, hogy nekünk is kedvünk támadt egy kis ágyékrázáshoz.Buli alá is ideális aláfestés lehet ez a táncos videó:
 

Sajnos minden jónak vége szakad egyszer, úgyhogy a zsűrinek is búcsút kellett vennie azoktól a versenyzőktől, akik nem férnek be a legjobbak közé.

Hosszadalmas vita után végül megszületett annak a 30 versenyzőnek a listája, akik bekerültek a Got Talent élő show-iba, és továbbra is küzdhetnek a végső győzelemért.Hogy ki lett a kiválasztott 30, kattintson ide, és rögtön megtudhatja!
 

Ha pedig lemaradt volna az adásról, az RTL Most-on bármikor visszanézheti!

Legnézettebb videók