Műsorújság
RTL Most

Megvan a Got Talent eddigi legnagyobb színpadi zakózása

Talán Ön sem gondolta volna, hogy ennyi híres ember-imitátor él hazánkban, pedig egy igen nagy részük jelentkezett a Got Talent-re is. Öveket becsatolni, mert a második adásban szabadkézi és láncfűrészes színpadi brutalitás, valamint többszörös állatszökés következik!
Ferenczi Tóth Zsuzsa & Hajnal Gábor


Anya és fia közösen akarták meghódítani a Got Talent színpadát, Zsuzsa fülrepesztő vokálozása viszont segítség helyett inkább súlyos ballasztot jelentett a produkció számára.

Balla Zsolt


Igen, ő a megszólalásig hasonlít David Guettára, a fergeteges légdídzsézés azonban nem hozott továbbjutást, de a zsűritagok azért értékelték a próbálkozást. <3István Attila


George Michael eltitkolt ikertestvérének búgó hangja teljesen bebúgatta még a műsorvezetőket is. Balázs nem bírta ki, hogy ne simítsa végig gyengéden Dombi felsőtestét:
 

Helmeczy Gábor


Ő itt a magyar Sylvester Stallone.

Kotroczó Roland


Christiano Ronaldo, aki szó legszorosabb értelmében próbált meg labdába rúgni a Got Talent színpadát.

A magyar George Michael egy kollégával is összefutott az öltözőben:
 

Várkonyi Zoltán


Még a csípőmozgás sem győzte meg a közönséget, úgyhogy Elvis Presley hasonmása lógó orral távozott, de nem búsult sokáig.
A Got Talent színpadának királyi koronáját nem sikerült megszereznie, azonban a backstage-ben megmutatta, hogy csajozásban ő a bajnok, és becsalogatta az egyik lányt a szavak erdejébe:
 

Darvai Károly


Az elhunyt Jacko a zsűri szerint sajnos nem az ő testében reinkarnálódott.

Steve Kollar


A Terminátor terpesze viszont bejött nekik.

Fábián Franciska


Franciska úgy döntött, testbedobással hívja fel a figyelmet költészetére. A figyelmet ugyan elnyerte, a továbbjutáshoz szükséges szavazatokat viszont nem.

Ha zavarja a blőrözés, akkor itt azonnal megnézheti Franciska kebleit és egyéb porcikáit is tökéletesen fedetlenül.

Kocsis Evelin Viktória


A kislány ritmikus sportgimnasztikával táncolta be magát a következő körbe.

Dirty Red Light Crew


Így néznek ki a csapattagok lámpafénynél.Ilyenek fellépés közben, velük is találkozni fogunk majd még a Got Talent színpadán.

Schandl Barbara


A bűvésztanonc még a galambját is elvesztette produkció közben, nem ez volt azonban az előadás legkínosabb pillanata.
Az elkóborolt galambot végül Balázsnk és Dombinak kellett előkerítenie, azonban a rémül állat az utolsó pillanatig menekülni próbált:
 Elekes Ricsi


Ricsinek nem egészen úgy ment a  dekázás, mint Christiano Ronaldónak...Villogott is a piros gomb.

Czája Sándor


Ez a vers sajnos nem ért el mindenki szívéig.

Harkai Luca


A riadt bűvészgalamb után itt a kutya döntött úgy, hogy nem hajlandó folytatni a produkciót.

Varga Lajos


Megismerhettük azt az embert is, akitől Schandl Barbara eltanulta a bűvészszakma csínját-bínját. Így már érthető, miért volt annyira kellemetlen.De legalább szeretik egymást.Török Márton


Márton adott egy pofont a hazai stand up comedy műfajának.

Lengyel Zsuzsanna


Zsuzsanna régi álmát váltotta valóra a Got Talent színpadán, az által előadott operaária fájdalmasan magas hangjaival akár üveget is lehetett volna törni.

M. Tóth Zsolt


Zsolt láncfűrésszel faragott ki egy csikóhalat, vele is találkozunk még, úgyhogy legközelebb kiderül, milyen egyéb anyagok megmunkálására képes még.

Cretins


A hazai Jackass-csapat tagjai lezúzták egymást és a színpadot.A zsűritagok helyett végül ők nyomták meg az aranygombot. De el kell szomorítanunk a rajongókat, mert így is kiesés és ránézésre állkapocstörés lett a vége.A srácok egyébként adtak magyarázatot a színpadi zúzásra, és állítólag sem a produkció, sem pedig az állkapoccsal tompított esés közben nem történt személyi sérülés:
 
 

Ha nem volt mostanában tévéközelben, akkor sincs semmi vész, elég ide kattintania, és bármikor megnézheti a Got Talent adását!

Legnézettebb videók