Műsorújság
RTL Most

Már meg is van a mindent eldöntő döntő első három résztvevője

Elstartolt a Got Talent legelső élő show-ja, ahol a top 30-ba jutott legjobb közül egy este tízen mutatták meg újra, hogy nincsenek híján a műsor címében is szereplő tehetségnek. Hét produkciónak sajnos véglegesen távoznia kellett, egy csapatnak valószínűleg különösen fájdalmas volt a kiesés, a zsűri ugyanis egyetlen igen nélkül ejtette ki őket.
A legelső élő adásra nem csak a fellépők, de a háttérben dolgozó sok-sok ember is izomból készült, hogy minden profin működjön. Ha kíváncsi rá, hogyan készül egy tévéadás, akkor klikkeljen ide.
Ha pedig nem csak a versenyzőkért rajong, hanem a két műsorvezetőért is, nézze meg, sikerül-e válaszolniuk a másikról szóló kérdésekre:
 


Lássuk, mi minden történt szombat este!


Az első élő döntő nem csak a sima lámpaláz miatt volt izgalmas, hanem azért is, mert akinek itt sikerül továbbjutnia, annak már bélelt helye van a december 19-ei végső döntőn, és akár a Got Talent győztese is lehet belőle pár hét múlva.
 

1. New Dance World

A 22 tagú táncos csapat avatta fel elsőként a színpadot, ami annyira jól sikerült, hogy Kovács Patrícia szerint a végén már úgy tűnt, mintha egyszerre 500-an ugrálnának.
 

Mindegy fellépőt elkaptuk a délelőtti próba közben, itt megnézhetik, hogy a New Dance World csapata hogyan gyúrt az éles fellépésre. Itt még nem sejtették, hogy ők lesznek az este végén kibontakozó dráma főszereplői:
 
 

2. Infusion Trio

A srácok a zenélésen túl még kézzel is elmutogatták a kódot, amin szavazni lehet rájuk. Csuja Imre szerencsére egyáltalán nem bánta meg, hogy annakidején náluk nyomott rá az aranygombra:
 

Így készültek az élő show-ra:
 
 

3. Czuczor-Gidai Zsófi

A Got Talent legfiatalabb versenyzője maradt a már bevált műfajnál, és ismét verset szavalt.Kovács Patrícia legszívesebben fel is ment volna hozzá a színpadra, hogy alaposan megölelgesse.
 

Így készült az élő show-ra:
 
 

4. Wallkings

A trambulinozást maxra pörgető csapat tagjai most csavartak még egyet a koreográfián, és egy történetet adtak elő ugrálva. Horgas Eszter megemelte a képzeletbeli kalapját, mert szerinte valóságos világszenzáció volt, amit csapattagok bemutattak.
 

Így készültek az élő show-ra:
 
 

5. Hot Men Dance

Az este majdnem legtöbb bőrfelületét villantó srácok a műfaj sajátságai miatt kevéssé meglepő módon ismét ledobták magukról a ruhát tánc közben, úgyhogy még Kovács Patrícia is kedvére válogatna közülük, ráadásul a koreográfiájukban is sikerült számára újat mutatniuk.
 

Így készültek az élő show-ra:
 
 

6. Dirty Led Light Crew

A lézerruhában táncoló csapat annyira oda tette magát, hogy a szigorú Horgas Eszter is felállva tapsolt a produkciójuk végén.
 

Így készültek az élő show-ra:
 
 

7. Badár Tamás

A bűvésznek az adásban sikerült egészen új szintre emelnie a mulimédiás illuzionizmus műfaját, amiben megduplázott önmaga segített neki. Nem érti? Akkor feltétlen nézze meg a produkcióis videóját! Linczényi Márkó szerint külön érdem, hogy mindezt a szkeptikus Horgas Eszter keze segítségével sikerült véghez vinnie.
 

Így készült az élő show-ra:
 

8. Orbán Gábor

A biciklit bárhogy megülni képes versenyző ezúttal nem hozta el a színpadra barátnőjét, cserébe viszont egy komplett akadálypályán sikerült átküzdeni magát - természetesen most is biciklin, amivel Csuja Imre szerint sikerült sokszorosan legyőznie önmagát.
 

Így készült az élő show-ra:
 
 

9. Niabe Doriane

Az énekesnő az akusztikus élmény mellett testbedobással is fokozta színpadi jelenlétét, mindezt ráadásul sokadmagával tette. A zsűritagokat sikerült meggyőznie.
 

Így készült az élő show-ra:
 
 

10. Tűzmadarak 

A duó tagjai úgy döntöttek, erre az estére a nevüknek szó szerint megfelelő produkcióval állnak elő, úgyhogy a koreográfiát tűzzel egészítették ki. De sajnos hiába, Linczényi Márkó szerint ennek ellenére hiányzott a produkcióból a tűz :(
 

Így készültek az élő show-ra:
 


A 10. versenyző fellépésével azonban nem ért véget a műsor, bónuszként az egykori X-Faktor győztese, Oláh Gergő adta elő a Válótársak főcímzenéjét. A Beleállok című dalhoz készült klipet lent meg is nézheti:
 

Elérkezett a pillanat, hogy kiderüljön, melyik az a négy produkció, akiknek a legtöbb nézői szavazatot sikerült bezsebelnie.
Az első két helyen a Dirty Led Light Crew csapata és Czuczor-Gidai Zsófi végzett, a veszélyes harmadik és negyedik helyet Badár Tamásnak és a New Dance World-nek sikerült megszereznie.

A szabályok értelmében közöttük a zsűritagoknak kellett választania, hogy ki az, aki továbbmehet a döntőbe. Végül 4-0 arányban Badár Tamás mellett tették le a voksukat, így a New Dance World tagjaitól búcsút vettünk.
 Ne feledjék, jövő szombaton a legjobb harminc közé jutott produkciók közül újabb tíz nevező mutatja meg, hogy mit tud, a sorsuk pedig ezúttal is az Önök kezében lesz!

Ha épp nem volt tévéközelben szombaton, akkor is bármikor visszanézheti az adást az RTL Most-on, vagy nézelődjön extra tartalmaink között a Got Talent oldalán!

Legnézettebb videók