KERESÉS search-close

Találkozzon Ön is a brit Got Talent sztárjával!

Minden vágya, hogy találkozhasson az élő legendával, Paul Potts-cal? Mindent tud kedvencéről? Töltse ki kvízünket, és ha elég helyest választ ad, akár Ön is bekerülhet azok közé a szerencsések közé, akik személyesen találkozhatnak az operalegendával!

Dupla műsorvezetőkvíz: Dombi

Balázst és Dombit már alávetettük tudományos tesztünknek, most Önön a sor! A klikk után kiderül, mennyire ismeri a HGT műsorvezetői közül Dombit!

Dupla műsorvezetőkvíz: Balázs

Balázst és Dombit már alávetettük tudományos tesztünknek, most Önön a sor! A klikk után kiderül, mennyire ismeri a HGT műsorvezetői közül Balázst!

Kitől idézünk? Got Talent Kvíz haladóknak

Töltse ki tesztünket, és kiderül, mennyire emlékszik az eddigi adások legepikusabb mondataira. Feketeöves rajongóknak nem fog gondot okozni!

Teszt: Melyik Got Talent-zsűritag az Ön titkos lelki társa?

Nem tudja eldönteni, melyik zsűritag hasonlít Önre a leginkább? Töltse ki tudományos tesztünket, és rögtön kiderül, melyikőjükkel jönne ki a legjobban egy lakatlan szigeten!

Itt a Nagy Got Talent Kvíz!

Ha igazi keményvonalas rajongó, nem fognak gondot okozni a kérdések. Klikkeljen, és kiderül, mennyit tud a Hungary's Got Talent szereplőiről!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való