Műsorújság
RTL Most
Kovács Patrícia
Kovács Patrícia
A színésznő természetesen elsősorban a versenyzőkre kíváncsi, de az is nagyon izgatja, vajon belőle mit fog kihozni a zsűriszerep. Ő maga is rengeteg versemondóversenyen elindult és összesen négyszer felvételizett a Színművészetire, úgyhogy nagyon jól tudja, milyen, amikor versenyhelyzetben kell a maximumot nyújtani. Ha a pályája elején lenne, biztosan jelentkezne a Got Talent műsorába.

1978-ban született Budapesten, kislányként a zene érdekelte és zongorázni tanult, de végül a színjátszás lett a legnagyobb szerelme. Sok sorstársához hasonlóan nem sikerült elsőre bejutnia a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy végleg színészi pályára lépjen.


(via Kovács Patrícia - Facebook)

Azóta számos színpadi darabban, tévésorozatban és mozifilmben bizonyított már: szerepelt többek között az S.O.S. szerelm-ben és a 9 és 1/2 randiban is.
Izgalommal várja a zsűrizést, hiszen kíváncsi, mennyire tudja majd képviselni véleményét a hozzá legközelebb álló vers, próza és ének műfajában.

Linczényi Márkóhoz hasonlóan ő sem feltétlen csak kétlábú versenyzőket vár a zsűriasztal elé:

"Kíváncsi vagyok arra, hogy az állatokkal mit lehet csinálni a színpadon."

Az azonban biztos, hogy senkinek nem fogja a púdert hinteni, a kedves külső ugyanis szilárd véleményt takar:

"Bármennyire is mosolygós lánynak tűnök, vannak dolgok, amikről markáns véleményem van. Amikor kell, keményen tudok fogalmazni. Nem szeretem, ha valaki lusta, ha nem  fektet magába energiát."


 

Villáminterjú:

Milyen embernek tartod magad?

Nyitott és kedves embernek tartom magam, kifejezetten szeretek és tudok sokat dolgozni, belátom a hibáimat és egyáltalán nem vagyok haragtartó.

 

Mit jelent számodra a tehetség?

Lehetőséget. A lehető legfantasztikusabb dologra ad lehetőséget, hogy az ember azzal foglalkozhasson amit a legjobban szeret csinálni. Ennél nagyobb szabadságot el sem tudok képzelni.
 

Mit vársz a Got Talentől?

Szórakoztatást. Izgulást. Elámulást. Drukkolást. Meghatódást. Elborzongást. Nevetést. Sírást. Egyszóval érzelmeket.

 

Mit üzensz a jövő tehetségeinek?

A tehetség az csak egy adottság. Minél tehetségesebb valaki annál szorgalmasabbnak kell lennie. Dolgozzatok keményen.

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo